Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: Kosmatek 23 Maj 2016 |
Szczerbaty nie zamykaj tego :D |
| Autor |
Wiadomość |
11dawid11pl
|
Wysłany: 22 Maj 2016 Szczerbaty nie zamykaj tego :D
|
|
|
dowody ma kolega szczerbatka, to poproszę o nie, bo ja nie przyznaję się do tego, wręcz wypraszam sobie to że cię Torku obraziłem.
bana dostałem na ts, i w grze od ciebie w mniej więcej podobnym przedziale czasowym, ponadto w regulaminie tsa nie ma że kara z teamspeaka przenosi się do gry.
tyle mam do dodania, skoro nie macie dowodów to prosiłbym o unbana.
a i radze popracować nad regulaminem tsa bo wcześniejszego bana na ts dostałem za wykorzystywanie bugów tsa jak nie było tego w regulaminie, może teraz dodaliście ale jest tam kilka kruczków które mogą być wykorzystane.
Jeszcze przypomnę żebyście nie zamykali tej skargi, niech denek się wypowie, chyba że macie dowody.
Tyle |
|
|
|
 |
Kosmatek
Moderator
|
Wysłany: 23 Maj 2016
|
|
|
W regulaminie serwera też nie ma nic, że nie można spamić AFK oraz bić wędkami, a jednak jest to często karalne. Jeżeli to było na serwerowym TS, to jest proste, że dostałeś bana jeśli obraziłeś kogoś z administracji. Jeżeli okażą ci dowody, to nie będziesz miał żadnych szans na UB ze względu na to, że wypraszasz sobie to.
//edit
Dowody według Szczerbatka wylądują u denka - close. |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
Wysłany: 23 Maj 2016
|
|
|
| Ja tylko dodam, żebyś nauczył się czytać ze zrozumieniem. Kara została nadana na TS, po czym zmieniłeś ID, tym samym lekceważąc ją, dlatego otrzymałeś ją w grze, jak już wcześniej pisałem. Poza tym, radziłbym przeczytać Regulamin gry na serwerze. |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|