Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 5 Maj 2016 |
Obraza |
| Autor |
Wiadomość |
McKoxuPL
|
Wysłany: 5 Maj 2016 Obraza
|
|
|
Dzis na serwerze gracz Zupka nazwał mnie dovnem kiedy to powiedzialem mu ze poki sh sa warte 100 lvl normalnego poka.Wszystko widać na ss.
2016-05-05_16.41.36.png
|
 |
| Plik ściągnięto 27 raz(y) 603.2 KB |
|
|
|
|
 |
XTygrySicaX
|
Wysłany: 5 Maj 2016
|
|
|
| Wystarczy /ignore (nick). |
|
|
|
 |
McKoxuPL
|
|
|
|
XTygrySicaX wiem tylko chcialem to pokazac poniewaz nie chce zeby takie rzeczy istnialy na serwie.
|
|
|
|
 |
czaczacza
Kurliki atakują!

Wiek: 22 Dołączyła: 04 Sty 2016 Posty: 191 Skąd: pole marchewkowe
|
|
|
|
To daj mu /ignore i nie będziesz musiał tego widzieć. Nikt nie zna zasady : Ustąp głupszemu? Ja nie chce nikogo tym obrazić, no ale skoro widzisz, że rozmowa z nim nie ma sensu nie pisz. No ale skoro każdy chce udowodnić, że jest mądrzejszy to tak wychodzi. Dochodzi do takich sytuacji bo nikt nie ustąpi i tyle.
Tyle ode mnie
Edit: Zadaj i odpowiedz sobie na to pytanie: Jak ktoś przezwie cie w realu lecisz od razu do mamy lub na policje? Skarga na kogoś to jak zawiadomienie na policje lub złożenie zeznania. Troche dystansu do sprawy nie bierzcie wszystkiego na poważnie :3. Jakby każdy robił tak jak ty nie byłoby niczego oprócz skarg. To jest GRA nie jakaś rzeczywistość, że on cie prześladuje xD. Sama propaguje zasadę: Ktoś cię przezywa, wyobraź sobie, że czegoś ci zazdrości i śmiej się nie płacz- optymizmu trochu :D. Radze przemyśleć moje pytanie i powtarzam po raz 2 to jest GRA. |
_________________ Bo marchewki są najlepsze xD.
#OPTYMISTKAFOREVER
Taniec... To wszystko co jest dla mnie ważne.
You're never gonna get it
I'm a hazard to myself
I'll break it to you easy
This is hell, this is hell
You're looking and whispering
You think I'm someone else
This is hell, yes.
I am in hell.
W zyciu chodzi o to by być troche niemożliwym - Wiktor Hugo
Liderka Sali Water od 30.06.2016 17:11
Jak się nazywa Rumun z płytą w głowie?
CD Rom... Haha ha...
 |
| Ostatnio zmieniony przez czaczacza 5 Maj 2016, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
|
|
|
| Mysle, ze w tej sytuacji on jest tym glupszym bo powinien dac po prostu /ignore jak juz moi poprzednicy wspomnieli :) |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|