Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: adiii132
19 Kwiecień 2016
Na lidera Fighting
Autor Wiadomość
Matino123 
matino123 to ja !

Ostrzeżeń:
 1/3/6
  Wysłany: 18 Kwiecień 2016   Na lidera Fighting

Pan Xardix11 ( lider fighting ) odmowil mi walki z powodu ze powiedzialem ze to jest rapisash lecz jak wystawialem to go nie bylo widac wiec wziolem lanturna i wystawilem i go bylo widac wiec mu odpisalem ze jednak lanturn i wtedy wyrzucil na niego zaakceptowal walke i ledwo co zaczolem kicknol sie i wszedl piszac ze dq.ja napisalem za co... a on odpisal za to ze niby juz z nim walczylem w tym dniu ale powiedzialem ze nie a pozniej wszyscy mu sie pytali czemu dq walki ? powiedzial ze niby go oklamalem bo powiedzialem ze to rapidash a to byl lanturn.wiec juz nie chcial ze mna zawalczyc.

To koniec historii Mam nadzieje ze Xardix11 dostanie nauczke

Xardix11 
Lider Fighting

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 18 Kwiecień 2016   

Takie lekkie sprostowanie po pierwsze nie widziałem pokemon i dlatego się cb zapytałem jaki to pok i ty mi odpowiedziałeś ze to Rapidash wiec wyrzuciłem Poliwrahta a ty zaatakowałeś Lanturnem pisząc : A jednak lanturn kiedy walk się już zaczęła.
#7 Lider Fighting od 24

"Życia nie oszukam... jestem synem króla sedesów. To wysoko postawiona poprzeczka".

11dawid11pl 

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Lider ma prawo odmówić walki kiedy osoba ma już odznakę, lub walczy drugi raz tego samego dnia.
to że dał lanturna niczego nie wyjaśnia mogłeś powiedzieć ze walka do powtórki

DawidKox 
Derp

Polecam przeczytac dokladnie zasady walki z liderem ;)
,,Odpowiadac szybko na pytanie lidera zwiazane z nazwa pokemona''

11dawid11pl 

Ostrzeżeń:
 1/3/6

jak napisał podał nazwę pokemona przed rozpoczęciem walki,
przecież nie od dziś wiemy że xardix googluje kontry, matino napisał że rapidash wygooglował
i wybrał poliwarth ale przed walką napisał że jednak lanturn.
nie mam nic do xardixa ale musisz nauczyć się kontr i patrzeć na to że każdy może mieć buga ;)

Xardix11 
Lider Fighting

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Nie googlowałem wtedy , wiem ze typ fire jest słaby na water dlatego wziąłem poliwrahta rzuciłem przed siebie i w tym momencie Matino dokonał szybkiej zmiany o której mi nie powiedział , a wciąż miałem buga wiec skąd miałem wiedzieć że zmienił poka ? .A o tym że jednak Lanturn napisał jak juz byliśmy w trakcie walki.
#7 Lider Fighting od 24

"Życia nie oszukam... jestem synem króla sedesów. To wysoko postawiona poprzeczka".

Patryk^^ 

Ostrzeżeń:
 3/3/6

ja widziałem sytuacje mogę jedynie potwierdzić rację xardixowi bo nic więcej do tematu nie wniosę

dominik493 
Szef Liderów

Ostrzeżeń:
 2/3/6

Matino okłamałeś lidera więc sry cie bardzo.Mnie też czasami ludzi okłamują i daje dq ;x
Xardix a ja cb proszę byś się nauczył kontr a nie oo lapras Google starpatro Google bo to troche wkurzające :D.

Matino następnym razem jak zrobisz skargę na lidera odpowiedz sobie na pyt:''Czy ja błem uczciwy''.Bo to nie było uczciwe bo go okłamałeś a xardix miał prawo zrobić reloga kicknąć się i dać dq mam nadzieje że to wam daje do myślenia przed kolejną skargą.\

Proszę o zamknięcie tego tematu :x

Lider Ghost od 18.11.2015 do 14.07.2017

11dawid11pl 

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Pisał że ma buga,
to już tylko lider ma prawo do buga ;-;.
jak dla mnie sprawa do zamknięcia bo nie ma rzetelnych dowodow
;)

Arejczx3 

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 19 Kwiecień 2016   

Dominik, sprawdzanie kontr jest dobre, gdyż podczas tego uczymy się co jest dobre na danego poka/typ. Ja tym sposobem nauczyłem się praktycznie wszystkich kontr na póki flying

adiii132 
Adiii

Wysłany: 19 Kwiecień 2016   

Domi, wiem, że chcesz dobrze, ale sam nie potrafiłeś kontr :P Xardix jest nowym liderem, więc raczej nic się mu nie stanie jak sprawdza co na co jest, bo jak Arejcz napisał uczy się kontr dzięki temu, poza tym do tego trzeba trochę czasu. Pamiętam jak byłem liderem fire, to w moich pierwszych walkach też obczajałem co na co dobre podczas walk czasami.

Do rzeczy, Matino, oszukałeś go i tyle. Dziwne, że nie wiesz jakiego poka rzucasz jako 1, serio ? Naprawdę trudno się domyślić, że chciałeś wygrać poprzez oszustwo. Dodam jeszcze, że nie dałeś żadnych dowodów, więc trudno jest tutaj coś rozkminić, bo szczerze mówiąc jak nie ma dowodów to każdy przekręca sytuacje, tak aby wyszło na Twoją korzyść. Być może jest to jednak prawda, ale tego pewnie nikt się nie dowie.

Zamykam ;)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi