Mam sugestie dotyczące oxa a mianowicie:
1. Vanish na oxa. Fajnie byłoby gdyby na ox został dany vanish bo niektóre osoby ciągle za kimś łażą (nawet z tym przeskakiwaniem w ostatnich sekundach już sobie radzą) ja na oxie dziś robionym przez adiiiego miałem grupkę 6 osób(a ja raczej nie robię tak jak inni że przeskakuje bo spacja mi czasem nie działa) więc prosiłbym o vanisha bo to przyśpieszy grę i wyeliminuje nieuczciwe postępowanie niektórych graczy.
2. Poprawa Pytań. Ogólnie na pytania nie narzekam lecz lepiej all pytania sprawdzić bo dziś na oxie z matematyki właśnie było pytanie czy da się obliczyć pierwiastek kwadratowy z -1 (Oczy wiście że się nie da ) a odpowiedź była TAK . Takie błędy wyeliminowują graczy którzy znali odpowiedź na pytanie. Wnoszę o sprawdzenie wszystkich pytań(nawet można poprosić jakiś graczy którzy są biegli w jakieś dziedzinie).
1. Jestem po środku. Vanish już sam się buguje na serwerze (nie ma go nawet), a na evencie (pluginie) zycza to tym bardziej. Poza tym, decyzja graczy należy do nich, czy za kimś będą łazić czy nie. Ogólnie OX'y głównie na tym polegają tu od 2 lat. Wiem, wcześniej nie było pluginów na eventy, ale cóż... na ręczne oxy kiedyś były rzucane potki, ale nic to nie dało (nawet jeśli zbroi się nie miało, nadal by były dymki). Na wyższe wersje (1.9) można by ustawić komendę na gracza startującego /effect nick minecraft:invisibility 1000 1 true (aby cząsteczki były niewidoczne.
2. Tutaj na tak, gdyż na takich pytaniach (najczęściej są banalne) spada większa ilość graczy. Więcej nic nie mam do dodania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum