Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 5 Maj 2016 |
Launcher nie chce się uruchomić! |
| Autor |
Wiadomość |
Milo182001
|
Wysłany: 3 Maj 2016 Launcher nie chce się uruchomić!
|
|
|
| Witam, mam problem z launcherem Pokecraft dla min. 2GB ramu, gdy próbuję uruchomić go, to uruchamia się taki napis: "Trwa Aktualizacja, Paczka modów jest właśnie aktualizowana... Synchronizacja...", a potem: "Aktualizacja nie powiodła się, do uruchomienia launchera wymagane jest połączenie z internetem! Proszę sprawdzić połączenie internetowe i uruchomić ponownie aplikację". Problem w tym, że internet u mnie śmiga, a launcher i tak nie działa, próbowałem włączać go już z 100 razy, nadal nic. Usuwałem pliki %appdata% 2 razy, nic. Jeżeli ktoś umie mi pomóc, to proszę o pomoc :D |
|
|
|
 |
Milo182001
|
Wysłany: 3 Maj 2016
|
|
|
| Niestety, pomoc na tym forum jest bardzo flegmatyczna... Sam sobie poradziłem przywracaniem systemu do punktu tydzień temu, jeżeli ktoś miałby taki problem, to polecam po prostu przywrócić system do jakiegoś punktu :) |
|
|
|
 |
Patryk^^
|
Wysłany: 3 Maj 2016
|
|
|
| nikt ci nie odpowiada ponieważ jest to problem, który może rozwiązać administrator. JA to samo miałem na lapku i chyba Cicha i Carolina to samo miały więc musisz czekać i forum jest bardzo ruchliwe |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 5 Maj 2016
|
|
|
| flagmatyczne ? Na pewno nie. Problem w tym, że nie jesteśmy jasnowidzami aby określić problem, który fizycznie znajduje się po stronie Twojego komputera, a nie serwera. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|