Zamknięty przez: adi1 29 Marzec 2016 |
admin przeczytaj to |
| Autor |
Wiadomość |
kapikod
|
Wysłany: 28 Marzec 2016 admin przeczytaj to
|
|
|
| ej dlaczego siedze w jailu przecież nic nie zrobłem wypuść mnie nie bądź złym człowiekiem |
|
|
|
 |
DziubDziub
|
Wysłany: 28 Marzec 2016
|
|
|
| Jak nic nie zrobiłeś? Oszukałeś i to nie jedną osobę. Rzekomo zrobił to twój brat. Jakimś cudem, 90% graczy pokecrafta ma brata, który lubi oszukiwać. Źle zrobiłeś? Ponieś odpowiedzialność. I tak na marginesie, nie zaczynamy zdania od ,,ej'' na forum, bo to nie kulturalne. |
|
|
|
 |
kapikod
|
|
|
|
| ale ja nikogo nie oszukałem przyżekam i przepraszam za mojego brata codziennie przychodzi i sie ze mnie śmieje że mam bana a to wszystko jego wina |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
| To TWOJE konto i ty za nie odpowiadasz. Masz jaila przez twojego brata ? To teraz niech ci wykupi unjaila, jeżeli wgl tak można. |
_________________ "The black rose shall bloom once more"
 |
|
|
|
 |
adi1

|
|
|
|
| unjalia nie można wykupić,jedynie możne je zdjąć Admin/Qm/Mod/Kidmod/.Po zatym nie potrzebujemy oszustów tutaj, pól serwa obwinia swoje rodzeństwo, ale to Ty jesteś odpowiedzialny za nie. |
_________________ ,,O wartości człowieka świadczy lista jego przyjaciół, o popularności lista jego wrogów''
,,Kogo płomień zazdrości otoczy,ten na koniec,jak skorpion,zatruje żądło skieruje przeciw sobie''-Friedrich Nietzsche
 |
|
|
|
 |
DawidKox
Derp

Wiek: 23 Dołączył: 23 Sty 2014 Posty: 1191 Skąd: Emptiness
|
|
|
|
| Ale jak kupi ub na stronie to mu chyba unjaila da. |
_________________ Well, that life is only one ... I would not survive a second
 |
|
|
|
 |
adi1

|
Wysłany: 29 Marzec 2016
|
|
|
W cale nic nie zrobiłeś... jeszcze kłamiesz ze siedzisz od roku.A siedzisz za kradzież poka.
http://forum.pokecraft.pl...ighlight=#64925 |
_________________ ,,O wartości człowieka świadczy lista jego przyjaciół, o popularności lista jego wrogów''
,,Kogo płomień zazdrości otoczy,ten na koniec,jak skorpion,zatruje żądło skieruje przeciw sobie''-Friedrich Nietzsche
 |
|
|
|
 |
|
|