Zamknięty przez: adiii132 26 Marzec 2016 |
Podmienione pokemony?? (nie wiedzialem jak to nazwac) |
| Autor |
Wiadomość |
Ziemniaczki
KAPPA KAPPA

|
Wysłany: 25 Marzec 2016 Podmienione pokemony?? (nie wiedzialem jak to nazwac)
|
|
|
Wszyscy prosili o skarge no to jest ;p pisze w imieniu vkicka ktory walczyl z kosmatkiem wczoraj i wygral 6:3 , natomiast dzisiaj walczyli do 3 zwyciestw i wygral kosmatek , dlaczego ?
poniewaz pozyczyl 2 poki od dawida a mianowicie dragonite sh i salamance (na ss z podania widac ze jest tam salamance i dragonite sh , lecz na ss z walki (po tym jak kosmatek wygral lidera) widac ze ma inne poki (innego salamance i zamiast dragonite sh to flygon sh ) co potwierdza ss , czyli w takim razie kosmatek pozyczyl pokemony 2 dawida tylko na czas walk ? a pozniej na walkach o odznake bedzie mial swoj team ? mi sie to wydaje nie sprawiedliwe poniewaz vkick wygralby z nim gdyby kosmatek nie pozyczal tamtych pokemonow..
(1 ss - widac poki z podania o lidera)
http://imgur.com/MHaka2y
(2-ss-(tzn kilka) widac poki z jego prawdziwego teamu dragon (bez pozyczanych pokow) oraz to ze przyznaje ze na walkach mial 2 inne poki (pozyczane) http://imgur.com/a/0ty5M
(a i jeszcze 2 sprawy ... ss nie sa " podrabiane " jak wy to mowiliscie...
a 2 to ze dziwne ze kosmatek wogole zostal dopuszczony ..
Cytuje : (jego opis)
~Niedoszły lider Poison
~Niedoszły lider Ice
mysle ze robi tak jak kazdy ... idzie na 1 lepsza rekrutacje (pewnie gdyby nie wygral dragon poszedl by na kolejne rekrutacje ;pp )
aa i prosze o wypowiedz (kogos z administracji , caro lub dominik)
a nie " adwokatow " kosmatka |
_________________ "FRYTEK od listopada 2015 roku"
"ŁĘTA od nie pamiętam kiedy (bo mama andresha)"
"MEMLACZKI (Itp) od kilku miesięcy ( bo zieniu)"
~Kandydat na lidera fly ( v1)
~Kandydat na lidera fly ( v2)
~Kandydat na lidera fly ( v3)
~Lider Sali Flying (nareszcie .... v4 XD)
~Dq z Lidera (smuteg)
~Kandydat na lidera dragon (nie przyjęty)
~Kandydat na lidera fly (nie przyjęty)
~Szef liderów od 2016-11-01
~Były Szef liderów
~Kandydat na lidera fly (v4)
~Lider sali flying :D v2
~dq z lidera (odejście)
FLYING Bogiem a RAZZOR Nałogiem
I TEN MOMENT KIEDY RAZOR MA WSZYSTKO CO DO ŻYCIA MU POTRZEBNE A DENEK WPISUJE:
/delider RazorrBlaack
/zpex usun RazorrBlaack KidMod
A CHWILE PÓŹNIEJ USUWA CI SZEFA LIDERÓW NA FORUM .
I TEN MOMENT KIEDY DENEK ODKRYWA DZIWNĄ BUDOWLE NA VKICKA DZIAŁCE , A VKICK PŁACZE NA TS3 I MYŚLI ŻE DENEK WPISZE :
/delider Vkick lub /ban Vkick
Jak ja już na wodniku
ps slyszalem, ze kazdy bedzie mial czyste konto (o ile ten ub bedzie - NIE BĘDZIE XD ) wiec bardzo mozliwe ze znowu zacznie sie okropna pomoc graczom wiadomo w jakim celu bo troche brak mi tego fajnego prefixa przed nickiem ok (MYŚLISZ ŻE DENEK DA CI KM PO TYCH 3/2 BANACH?)
SYGNA BY ADI1 <3333333333333333333333
 |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
Wysłany: 25 Marzec 2016
|
|
|
| Cytat: | mysle ze robi tak jak kazdy ... idzie na 1 lepsza rekrutacje (pewnie gdyby nie wygral dragon poszedl by na kolejne rekrutacje ;pp
|
A więc, Kosma jest tutaj tak jakby już "seniorem", gra tutaj BARDZO dlugo, dlatego też na pewno startował kiedyś na liderów innych. A na dragon, to ja nwm czy ty nie czytasz chatu czy nie. Od prawie zawsze kiedy gadaliśmy o liderach to on mowil, że dragon to jego ukochany typ. Gdyby "chodził na pierwszy lepszy" to by nie czekał tyle czasu na dragon.
Sprawa z pokami to ja nwm, niech tym denek lub ktos inny sie zajmuje. |
_________________ "The black rose shall bloom once more"
 |
|
|
|
 |
Ziemniaczki
KAPPA KAPPA

|
|
|
|
Tylko ze zauwaz ze on na ice i poison szedl w ostatnich rekrutacjach ;pp (w ciagu miesiaca-2 )
... czyli 3 typy pewnie gdyby nie dostal sie na dragon to by poszedl na innego lidera (pierwszego lepszego) |
~Dq z Lidera (smuteg)
~Były Szef liderów
~dq z lidera (odejście)
/delider RazorrBlaack
I TEN MOMENT KIEDY DENEK ODKRYWA DZIWNĄ BUDOWLE NA VKICKA DZIAŁCE , A VKICK PŁACZE NA TS3 I MYŚLI ŻE DENEK WPISZE :
Jak ja już na wodniku
ps slyszalem, ze kazdy bedzie mial czyste konto (o ile ten ub bedzie - NIE BĘDZIE XD ) wiec bardzo mozliwe ze znowu zacznie sie okropna pomoc graczom wiadomo w jakim celu bo troche brak mi tego fajnego prefixa przed nickiem ok (MYŚLISZ ŻE DENEK DA CI KM PO TYCH 3/2 BANACH?)
 |
|
|
|
 |
Ribu484
Dazzled One

|
|
|
|
| Rozumiem, ze zalezalo mu na liderze bo to jego ulubiony typ, ale pozyczanie pokow tylko po to aby nie przegrac po zamknieciu rekrutacji dla mnie jest nie dopuszczalne. Nie mam zamiaru obrazic czy podkopac Kosmatka, poniewaz go bardzo lubie, ale to bylo naprawde nie fair. :/ |
_________________ Lider Steel 07.12.2015 - 12.9.2016
Lider Bug 12.05.2017 - 11.07.2017
KidMod 26.07.2017 - Present
100% legit |
|
|
|
 |
Kosmatek
Moderator
|
|
|
|
Pierwszy lepszy... hmm?? Ice i Dragon to moje 2 ukochane typy - Dragon oczywiście dominuje, a co do poison to jest mój 4 ulubiony typ (przed nim jest water). Poki dostałem od Dawida, to prawda. Tymi pokami się dzielimy, walki nimi robić będę. I jedno mnie zastanawia. Czemu ty piszesz skargę? To Vkick miał napisać. Sam wczoraj nie chciałeś, a dzisiaj nagle Puff! Poza tym... ja dostałem te poki od Dawida, ale podczas walki z tobą on ich potrzebował. Ty dostałeś 5 poków od atteny, i nic - dostałeś dq za zachowanie. A, i genius! Po prostu genius! w ciągu 1-2 miesięcy na Ice/Poison? Z Poison się zgodzę, ale na Ice startowałem jak Torek miał YT i był liderem grass ^^ To było... 1/2 lata temu?
P.S.
Nic do Megaboxa nie mam, ale robisz się tak jak on - koniecznie chcesz załatwić mi dq. Co ja ci zrobiłem? Nie wiem, ale pamiętaj o czytaniu tego, co dopisuję ;)
A to jest sprawa tak naprawdę między mną i Vkickiem. Vkick skargę mógł napisać, bo... tak jakby dzisiaj był. Jakoś musiał ci dać te ss'y, skoro wczoraj ich nie miałeś. Poza tym widziałem go na serwerze. |
| Ostatnio zmieniony przez Kosmatek 25 Marzec 2016, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Ziemniaczki
KAPPA KAPPA

|
|
|
|
| moze dlatego ze vkicka nie bylo a kiri mowila zvebym napisal wiec napisalem ... (po za tym mowiles ze na walkach bedziesz mial swoje poki -.- ) |
~Dq z Lidera (smuteg)
~Były Szef liderów
~dq z lidera (odejście)
/delider RazorrBlaack
Jak ja już na wodniku
 |
|
|
|
 |
Patryk^^
|
|
|
|
| kosmatek jak i ziemniaczki nie radzę wam się kłócić ponieważ z tego nic dobrego nei będzie . Za kłótnie już były dq(np. moje) ja się uczę na błędach i chce wam pomóc z doświadczenia. ziemniaczki wiem że bronisz vkicka ponieważ on wygrał i krelon zażądał powtórki, ale zamiana poków w te same to tak można. Vkickowi nei wiem czy bardzo zależy ja jak i większość pewnei chciałaby usłyszeć vkicka w tym temacie |
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
|
|
|
| I tak ciężko było napisać? Na prywatne pojedynki nie obowiązują tylko ustalenia przed walką samych uczestników więc obaj mieliście prawo wymienić pokemony na inne jeśli mieliście taką ochotę. |
|
 |
DawidKox
Derp

Wiek: 23 Dołączył: 23 Sty 2014 Posty: 1191 Skąd: Emptiness
|
|
|
|
Nie bylo podmianek :P
kosmek mial poki z rekru
tylko ja zmienilem nazwy |
_________________ Well, that life is only one ... I would not survive a second
 |
|
|
|
 |
Vkick

|
|
|
|
Wczoraj były wali o liderowanie sali dragon . Wczoraj również przegrałem w walce o te stanowisko 3 do 1 . Zdawało mi się to dziwne ze względu na to , że dzień wcześniej wygrałem 6 3. Potem Kosmatek wyszedł z serwera poddając się całkowicie . Dzień potem wrócił przygotowany zmienił taktykę(znając moją) gry wobec mnie i przegrałem. Zaraz potem na ts wbił Ziemniak mówiąc to niemożliwe . Wkrótce potem Ziemniak stoczył 3 walki z Kosmatkiem . Razem z ziemniakiem porównaliśmy ss hp z jego teamem . W efekcie hp salamansa nie zgadzało się z salamansem , którego posiadał podczas rekrutacji . Później sprawę przestawiłem Kosmatkowi . Chciałem załatwić sprawę prywatnie lecz on przeniósł sprawę na czat ogólny . Dlaczego to zrobił to jest pytanie do niego . Może bał się dalszej rozmowy ze mną ? Po zatym w sprawę zaangażował się DawidKox i inni jego znajomi .
Według mnie to podejrzane , że zaangażowali się w to tak jak by mieli coś na sumieniu . Wymagam powtórzenia walk (z teamem kosmatka prawdziwym) . Chcę wygrać lub przegrać uczciwie . To tyle co mam do powiedzenia w tej sprawie . |
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
|
|
|
| Porównujecie walkę o lidera z walką towarzyską na którą obaj mogli zmienić pokemony. |
|
 |
DawidKox
Derp

Wiek: 23 Dołączył: 23 Sty 2014 Posty: 1191 Skąd: Emptiness
|
|
|
|
| jak on walczyl tym samym teamem.. |
_________________ Well, that life is only one ... I would not survive a second
 |
|
|
|
 |
Kosmatek
Moderator
|
|
|
|
Z Dawidem dziele te 2 poki. Są one wspólne, a pierwszą walkę (6:3) atakowałem nie tylko kombinacją Ice Beam/Ataki Dragon :)
Z Ziemniakiem stoczyłem 2 walki. Podczas 2 Dawid miał nasze poki, więc walczyłem słabymi z rezerwy.
//edit
Co do pytania, jakim cudem zostałem przepuszczony, to takim, że 2 lata marudziłem, że nie ma sali Dragon. Nie marudziłbym, gdybym nie chciał być liderem Dragon, prawda? :) |
|
|
|
 |
Ziemniaczki
KAPPA KAPPA

|
|
|
|
sam przyznales ze to jest TWOJ team ... (tzn ze twoj team to nie team z pokami dawida) to skoro to byl woj team to czemu nie walczyles tym teamem z vkickiem ?
gdy wygral dzien wczesniej to prawie sie " poplakales " i |
~Dq z Lidera (smuteg)
~Były Szef liderów
~dq z lidera (odejście)
/delider RazorrBlaack
Jak ja już na wodniku
 |
|
|
|
 |
Kosmatek
Moderator
|
|
|
|
I co dalej? Napisałeś "i". Czekam na dokończenie :) Mój team był z moimi pokami, tak jak był mój team z pokami, które dzielimy :) W końcu jak poki są wspólne, to teamem nazywamy poki, które są chociaż częściowo właściciela teamu. Ja z Dawidem dziele (mówie po raz któryś) te poki, więc one też się zaliczają w mój team ^^. A, jakiś stałeś się miły dla mnie podczas walczenia. To był podstęp. W czasie jak walczyłem z Vkickiem i po, byłeś dziwnie nastawiony do mnie. Na towarzyskie walki jakiś dziwnie miły... Przypadek? Nie sądze...
//edit
Jeżeli chcecie mi dojechać, że się nie nadaje na lidera, bo przeistoczyłem sprawę na cały serwer, to znaczy, że MNIE NIE ZNACIE. Mój charakter taki jest - jestem sprowokowany/zdenerwowany, taki jestem. |
|
|
|
 |
|
|