Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: Krelon 26 Luty 2016 |
Czy tak można? |
| Autor |
Wiadomość |
Patryk^^
|
Wysłany: 26 Luty 2016 Czy tak można?
|
|
|
Otóż gram sobie spokojnie i nagle na ogłoszeniu widnieje to: http://scr.hu/7zda/kq7y5
Mogła być też to pewna forma żartu ale jakoś nie wydaję mi się by wszyscy to zrozumieli(ja to nie za bardzo rozumiem, dla mnie to jest wymuszanie lików i subów) apeluję o poprawę zachowania krelona i przestrzeganie norm społecznych panujących na serverze pokecraft. |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
Wysłany: 26 Luty 2016
|
|
|
| No comment bro. Rano podobnie napisałem o moim kanale. Jest to forma żartu, nikt nie zrozumiał tego w jakiejś złej formie, nawet większość się z tego śmiała. Nie wiem co uważasz za normy społeczne, ale komu przeszkadza jednorazowy żart? Nikt dotąd mnie nie zgłosił, więc najwidoczniej tylko tobie. |
|
 |
Patryk^^
|
|
|
|
| piszcie co chcecie ja chce tu widziec tylko wypowiedz denka i jego wypowiedż ta temat tych nieśmiesznych "żartów" |
|
|
|
 |
Krelon
Alpha Luxray

|
|
|
|
Nie rozumiem Twojego postępowania. Byłem na serwerze od rana i napisałem 3 takie wiadomości (nikt nie zareagował tak jak Ty). Nie sądzisz, że administracja też ma prawo pożartować (nawet gdy kogoś to nie śmieszy) w jakikolwiek sposób?? Nie jesteśmy robotami. Wiele razy pojawiało się stwierdzenie na ogłoszeniach ,,bo ban'' i jakoś nikt tego na serio nie brał.
Wiele razy tak, żartowałem i dotychczas nikomu to nie przeszkadzało.
Co do like'ów i subskrypcji, to każdy człowiek ma własną wolę i sam o tym decyduje. Ja mogę napisać jedynie taki ,,nieśmieszny żart''
Zatem normą społeczną nie jest Twoje zachowanie. Większość graczy napisała na to ogłoszenie coś typu ,,xD''
Ps. Zamykam |
_________________ Siła co zamienia w lód. Jest we mnie, jestem nią.
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|