Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
|
Liga Pokemon |
| Autor |
Wiadomość |
Patryk^^
|
Wysłany: 21 Luty 2016 Liga Pokemon
|
|
|
| Wpadłem na pomysł by zorganizować na naszym serverze ligę pokemon. Gracze zapisują się w specjalnej rekrutacji, liderzy i członkowie administracji nie mogą. Nie trzeba podawać konkretnych argumentów dlaczego chce wsiąść udział, bo ta "Liga Pokemon" jest coś w stylu turnieju pokemon odbywającego się co 2 miesiące, z dwumiesięcznym czasem na rekru. Będą to walki 6x6. Walki rozgrywane są w systemie drzewka. Walki są w wyznaczonym terminie z 10-minutowym spóźnieniem, można się odwołać z powodu ważnego wyjścia itp. Osoba która wygra dostaję rangę [Mistrz] co dawała by ta ranga: specyficzny kolor nicku, możliwość pisania na kolorowo(pogrubienia podkreślenia itp. też) ,to ostatnie w przypadku braku vipa. Ranga ta nie dawała by vipa. Można zrobić także nowe miejsce w muzeum dla zwycięzców np. na górze. Nie trzeba dawać kolejnych obowiązków obecnym szefom liderów, można dodać nową osobę co by miała dostęp do rekrutacji na Mistrza, najlepiej osobę która ma czas, jak nie znajdzie się taka to ja mogę rozpisywać walki itd. Mam nadzieję że moją propozycja się przyjmie. |
|
|
|
 |
Glorek
Genji main

|
Wysłany: 21 Luty 2016
|
|
|
Fajna propozycja.
Tylko nie sądzę, że ludzie będą chcieli czekać 2 miesiące na rozpis walk. |
_________________ Kocham overwatch
Gengu main
"Jesteś tak gorąca jak chodnik w izraelu"~jakiś romantyk z majnkrafta
 |
|
|
|
 |
Patryk^^
|
Wysłany: 21 Luty 2016
|
|
|
| Nie o to mi chodziło xD tylko żeby kadencja Mistrza trwała 2 miechy |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|