Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: Torek 21 Luty 2016 |
Boberekk |
| Autor |
Wiadomość |
Patryk^^
|
Wysłany: 21 Luty 2016 Boberekk
|
|
|
| To nie jest skarga, a moje zaniepokojenie. Dziś wbił bob i zachowywał się dość dziwne, otóż na gg pisał mi że odda mi mojego sh swapcia, a dziś jak do ng pisałem kompletnie mnie ignorował. Gdy Arejcz zaczął pisać że to nie on, to on natychmiast wyszedł. Z tego co pamiętam to miał wbić dopiero na wiosnę, a jest środek drugiej połowy zimi. Później próbowałem się z nim skontaktować ale go nie było. Proszę o sprawdzenie tego. |
|
|
|
 |
Arejczx2

|
Wysłany: 21 Luty 2016
|
|
|
| Potwierdzam, ignorował każde słowo, wcześniej na swojej działce na którą tepła mnie tygryska brał coś ze skrzyń, samorodki złota potem napisał "kto pvp" a jego zachowanie było totalnie nienaturalne, znam go od dłuższego czasu, bo się kolegowaliśmy, pożyczaliśmy sobie rzeczy. A jego zachowanie było jakby był botem, nie odpisywał albo "co to" a jak napisałem, że jestem pewny, że to nie on bo on się tak nie zachowuje napisał "NQ" i wyszedł... to był włam, jestem pewiem. |
_________________ Fly is love <3 Fly is life <3
Jedyny prawilny typ pokemonów <3
 |
|
|
|
 |
Arejczx2

|
|
|
|
| Wiadomo już gracz Kkollo był na koncie boberka ;c |
_________________ Fly is love <3 Fly is life <3
Jedyny prawilny typ pokemonów <3
 |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
Nicki z IP: Kkollo i Boberekk
Oba konta lądują w pace do wyjaśnienia sprawy. |
|
 |
Patryk^^
|
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
Wyjaśnione.
//close |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|