Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 7 Luty 2016 |
Podejscie #2 |
| Autor |
Wiadomość |
GwiezdnyProszek

|
Wysłany: 3 Luty 2016 Podejscie #2
|
|
|
Prosze z calego serca za unbana C:
Jest mi naprawde przykro z jego powodu i chcialbym udowodnic ze zasluguje ponownego dostepu do serwera Pokecraft.pl. Przez te pare miesiecy moje zachowanie sie zmienilo widac to nawet bylo na serwerze. Chcialem skonczyc gre myslac ze juz nigdy nie wroce lecz sie mylilem chcialem poprostu wymusic odejscie i sie rozstac z pokecraftem ale tak nie bylo ;x. Za duzo czasu tam spedzilem i za duzo wysilku aby dojsc tak daleko.Wiele osob stracilo moje zaufanie ale wiem ze jest jeszcze garstka ktora mi ufa i chcialaby abym znowu do nich dolaczyl. Naprawde przepraszam i pelen skruchy prosze po raz drugi o litosc (unbana xd).
Dzieki i do zobaczenia wkrotce....moze xD? |
|
 |
dinostorm
Rocky

Wiek: 109 Dołączył: 15 Mar 2015 Posty: 380 Skąd: Ze smutku :(
|
Wysłany: 3 Luty 2016
|
|
|
| Denek napisał, że możesz kupić UnBan i grać na NOWYM koncie |
_________________ 8 Lider Rock na serwerze.
Były Lider Rock.
,,Wielkość człowieka nie jest uwarunkowana tym, jak wiele bogactwa on nabywa, lecz tym, jak bardzo jest uczciwy i zdolny do wywierania dobrego wpływu na innych ludzi" ~ Bob Marley
 |
|
|
|
 |
Haki
Hmmm??

|
Wysłany: 3 Luty 2016
|
|
|
| ub dla cycka :c |
_________________ Tak długo jak będą istnieć zwycięzcy, tak samo obecni będą przegrani.
Sasuke odpuść sobie tę swoją zemstę. Takich jak ty widziałem w swoim życiu na pęczki. Każdy z nich z "zemstą" na ustach. Źle kończyli, bardzo źle... Doprowadzi cię to tylko do jeszcze większych cierpień. Nawet jeśli uda ci się tej zemsty dokonać, pozostanie jedynie pustka.
 |
|
|
|
 |
GwiezdnyProszek

|
Wysłany: 4 Luty 2016
|
|
|
| Dino ale ja bym chcial unbana bez wydawania hajsu :d |
|
 |
KartoniQ
Czarnoksiężnik
|
Wysłany: 4 Luty 2016
|
|
|
| Proszeł, fajnie jakbyśmy dostali ub. Taki prezent poświąteczny XDD (dla mnie jeszcze urodzinowy, nwm jak u cb: D) |
_________________ #ByłyLiderBug
#ByłyQuestMaker
#PoBanie
#TrocheTuJuzJestem
Obrazek by Shinozaki_Chan :3
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|