Zamknięty przez: admin 24 Styczeń 2016 |
Arejcz ^^ |
| Autor |
Wiadomość |
Nadzius
Kokś

|
Wysłany: 23 Styczeń 2016 Arejcz ^^
|
|
|
No tak arejcz do mnie pisał czy sprzedam mu volcie ale nie o to w tym chodzi taki cytat pomylił chyba osoby do których miał napisać ^^
ss: http://imgur.com/u63J78o
Po banie za bezczelność od Krelona bo tylu mutach nadal wyzywa administracje żałosne |
_________________ Nie mów, że jeśli wyjadę na krótki czas bez Ciebie zostaniesz tu sam. W każdym kwiatku znajdziesz mój uśmiech, w promieniach słońcach odkryj moją radość życia a w deszczu znajdź moje słone łzy. Wystarczy tylko chcieć a odnajdziesz drobne symbole nas.
 |
| Ostatnio zmieniony przez Nadzius 23 Styczeń 2016, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Arejczx2

|
Wysłany: 23 Styczeń 2016
|
|
|
| Wyraziłem swoją opinię, na msg ^^ więc masz problem kolego, na msg nic mi nie zrobisz ^^ |
_________________ Fly is love <3 Fly is life <3
Jedyny prawilny typ pokemonów <3
 |
|
|
|
 |
Nadzius
Kokś

|
|
|
|
| Ja ci nie muszę nic robić jesteś żałosny sam w swojej osobie kto ci musi powiedzieć żebyś to zrozumiał |
_________________ Nie mów, że jeśli wyjadę na krótki czas bez Ciebie zostaniesz tu sam. W każdym kwiatku znajdziesz mój uśmiech, w promieniach słońcach odkryj moją radość życia a w deszczu znajdź moje słone łzy. Wystarczy tylko chcieć a odnajdziesz drobne symbole nas.
 |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
Twoja opinia to obrażanie mnie? Ciekawe i jakże obiektywne. Za wiadomości na msg też są kary, więc to nie wymówka, aczkolwiek Denek zadecyduje co z tobą zrobić.
//Edit
Ostatnio Dawid wysyłał mi ss, na których popisałeś się swoją opinią, nie reagowałem bo dopiero co miałeś mute na zawsze. |
|
 |
Nadzius
Kokś

|
|
|
|
| Torek szkoda ze na jego temat nie można bezkarnie opinii wyrazić |
 |
|
|
|
 |
Arejczx2

|
|
|
|
| Można, mi to ie przeszkadza a właśnie, zaraz zrobie na Ciebie skargę, jak pożyczyłem Ci chandelure i nie oddałeś ^^ |
_________________ Fly is love <3 Fly is life <3
Jedyny prawilny typ pokemonów <3
 |
|
|
|
 |
Nadzius
Kokś

|
|
|
|
Okej czekam na ss jak napisałem mi ze mi ja dajesz za sh archeopsa 100lvl?
Hmm tez niby były na walki :D
Schodzisz do poziomu dna UPS.. nie musisz schodzić |
 |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
 |