Zamknięty przez: Torek 25 Styczeń 2016 |
#STOPHEJT |
| Autor |
Wiadomość |
Nadzius
Kokś

|
Wysłany: 25 Styczeń 2016 #STOPHEJT
|
|
|
Wstępem.. gratuluje awansu adi1 mam nadzieję że się sprawdzisz.
A co do waszego bólu pupy >.<
Adi1 na pewno nie dostał rangi bezpodstawnie skoro denek tak wybrał to znaczy że tak bd i te wasze płacze czy odejścia tego nie zmienią.
Jeżeli tej rangi nie otrzymaliście to znaczy że na nią nie zasłużyliście
akcja by nadzius #STOPHEJT |
_________________ Nie mów, że jeśli wyjadę na krótki czas bez Ciebie zostaniesz tu sam. W każdym kwiatku znajdziesz mój uśmiech, w promieniach słońcach odkryj moją radość życia a w deszczu znajdź moje słone łzy. Wystarczy tylko chcieć a odnajdziesz drobne symbole nas.
 |
|
|
|
 |
Cicha
DIVA

|
Wysłany: 25 Styczeń 2016
|
|
|
Tradycja musi się powtarzać. Taka sama sytuacja była, gdy ja dostałam Kid'a. Również zebrała się grupka osób, które co chwile zadawały głupie pytania, irytowały mnie i podpuszczały tylko po to, żeby pokazać, że to oni mieli racje i sprawdzić mi jak najszybsze dq. Raczej każda osoba grająca tutaj chciałaby zostać zauważona i awansować do wyższej posady. Co do tej pomocy graczom licznych osób na serwerze, tak naprawdę nie ma jej wcale. Dużo pytań nowych graczy pozostaję bez odpowiedzi, a gdy zdarzy się pytania tak banalne i łatwe do odpowiedzenia, to naraz piszę 5 osób i to właśnie oni pomagają. Tak na prawdę zadaniem KidModa nie jest pomoc graczom, a pilnowanie porządku na serwerze. Komendy które dostaję przez rangę, nie dają nic związanego z pomocą, a porządkiem. Mi na początku mojej przygody pomogła bardzo wiki123 i SirAJ, i to oni byli praktycznie dla mnie wsparciem. Gdy zadałam jakieś pytanie, które potrzebowało wyjaśnienia mi dokładniej o co chodzi, serwer milczał i tak jest do aktualnego momentu. Każdy odpowiada na pytania nowych graczy tudzież "starych wyjadaczy" według własnego grymasu. Adi1 przede wszystkim pokazuję kulturę i znajomość pisowni, co jest dla mnie bardzo ważne. Jeśli chodzi o pomoc, również jej nie widzę, a sygnatury się według mnie nie wliczają do pomocy graczom, lecz jednak chcę dać mu szansę, by mógł się wykazać. Wam również to polecam c:
P.S Krelon mi zamknął tamten temat to tu to wstawię... O.. |
|
 |
Nadzius
Kokś

|
|
|
|
| Cicha uznajmy to za pod temat tamtej sprawy xd |
_________________ Nie mów, że jeśli wyjadę na krótki czas bez Ciebie zostaniesz tu sam. W każdym kwiatku znajdziesz mój uśmiech, w promieniach słońcach odkryj moją radość życia a w deszczu znajdź moje słone łzy. Wystarczy tylko chcieć a odnajdziesz drobne symbole nas.
 |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
|
|
|
| Nie ma żadnej sprawy. Dostał KidModa i trzeba z tym żyć. Nie zauważyłem żeby pomagał, ale teraz ma czas się wykazać. Jak dostałem KidModa, też były problemy, że się nie nadaje. Po czasie wszystko się ustabilizuje. Zamykam, zluzujcie majty, bo z takim podejściem nie macie szans na dołączenie do Administracji. |
|
 |
|
|