|
Item Shop |
| Autor |
Wiadomość |
Kosmatek
Moderator
|
Wysłany: 14 Styczeń 2016 Item Shop
|
|
|
Krótko i na temat:
Czy jest możliwe dodanie do Item Shopu dodatkowej szansy w /losujpoke ?
Można byłoby TYLKO 1 szanse dokupić na osobe, i użyć tylko przy VIPie, lub rangi w górę... :) |
|
|
|
 |
DawidKox
Derp

Wiek: 23 Dołączył: 23 Sty 2014 Posty: 1191 Skąd: Emptiness
|
Wysłany: 14 Styczeń 2016
|
|
|
Chodzi ci o to ze np ktos wykorzystal swoj los a moze kupic 2 ale tylko 1 raz?
Dla mnie to nie jest potrzebne :x |
_________________ Well, that life is only one ... I would not survive a second
 |
|
|
|
 |
parrotman

|
Wysłany: 2 Luty 2016
|
|
|
| Fajnie by było mieć drugą szansę w losuj poke. Myślę, że może przy zakupie drugiego vipa była szansa na losuj poke? Przybyłoby kasy adminom xdxdxd. (żart) |
_________________ Nie warto wpatrywać się w przeszłość, czasami też nie warto patrzeć w przyszłość. To chwila obecna jest najważniejsza, bo o niej decydujesz.~parrotman
Życie jest szczęściem, ale czasami trzeba o te szczęście
walczyć.~parrotman
Marzenia się spełniają...
 |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
| zeby znowu tysiace osob mialo legendy ? |
_________________ "The black rose shall bloom once more"
 |
|
|
|
 |
__Boy__
Bohater Lodu!

Wiek: 25 Dołączył: 30 Kwi 2014 Posty: 994 Skąd: Wykuty Z Lodu
|
|
|
|
| Co tydzień macie naloty na których możecie złapać poki. Moim zdaniem pomysł slaby. |
_________________ ,,Łza potrafi być sucha jak piasek pustyni, palić jak ogień, być zimna jak lód, sprawiając ból, ale potrafi także dać ukojenie i radość."
Były Szef Liderów.
Ponownie Lider Sali Ice 25.02.2016 - 28.08.2016
Były lider sali Electric 17.07.2015 - 09.12.2015.
Były lider Ice 14.02.2015 - 17.07.2015.
Były Lider Poison 19.11.2014 - 14.02.2015.
 |
|
|
|
 |
Arejczx2

|
|
|
|
| Boy, ale nie każdy ma kompa z nasa i nie ma lagów, bo ja mam słabego i mam lagi w luj więc pomyśł 50% |
_________________ Fly is love <3 Fly is life <3
Jedyny prawilny typ pokemonów <3
 |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
| Poki i tak mozecie zlapac na expowiskach, ale nie. Wy najlepiej to byscie chcieli aby wam admin dal tysiac legend do pc. Bo co tam, nie chce sie lapac ani nic robic zeby cos miec. |
 |
|
|
|
 |
Kratos01
Byly KidMod

Wiek: 28 Dołączył: 14 Mar 2015 Posty: 1158 Skąd: A Z Wesela Wracam...
|
|
|
|
Nie tysiące... Wystarczy po 1 każdego rodzaju... xd
Co do pomysłu, to ja jestem za. Każdy powinien mieć jakąś dodatkową szansę. Ja na przykład wylosowałem jakiegoś sh Shelldera z 30% ivs, więc chciałbym móc otrzymać coś lepszego...
Jeśli chodzi o naloty, to zauważyłem, że tylko gracze, niegrający stale proszą o takowe eventy, uważając to za jedyną drogę zdobycia jakiegoś fajnego pokemona. Ja osobiście chodzę na naloty tylko po blisski, bo nie spawnią się na żadnym z expowisk i są bardzo dużo warte. Zwykłych pokemonów lepiej szukać w Kanto/Johnto, bo jest większe prawdopodobieństwo na trafienie dobrej natki/ivs, co sprawia, że zwykły, pospolity pokemon, może pokonać o wiele rzadszego.
Wracając do tematu, komenda /losujpoke powinna być możliwa do odnowienia, bo pozwoliłaby pokrzywdzonym przez serwer graczom na zdobycie czegoś ciekawszego, z czego byliby zadowoleni. |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
| Tu nie chodzi o to "Wylosuj op pokemona z losuj poke i ciesz się, że jesteś op", tylko żebyście mieli jakiś bonusik. Komuś może się wylosować coś dobrego, a komuś innemu nie. Będę zaciekle bronił mojego zdania, aby takowej komendy nie odnawiać. |
 |
|
|
|
 |
alusia106106

Wiek: 24 Dołączyła: 12 Kwi 2014 Posty: 420 Skąd: Z ognia ;3
|
Wysłany: 5 Luty 2016
|
|
|
Hmmm...No dobra , tym co się wylosowały słabe poki i będą mieli drugą szanse i wylosuje się tez słaby pok to co ? Każdy będzie chciał 3 szanse ? Albo np. Wylosowała komuś sie legenda.Wylosuje drugi raz i kto wie ? Może dostanie kolejną lege ?Moim zdaniem to jest trochę bez sensu.Ekheemm...Mi się wylosowała sh Ratata.Co prawda nie sprawdzałam jej ivs ani natki , bo za bardzo się nią nie interesuje. Dobra , wracając , można jeszcze zrobić tak , że trzeba będzie kupić na stronie poke najdroższego vipa jaki jest to wtedy można będzie wylosować drugi raz poczka ?
To tyle z mojej strony , jestem na nie , chociaż może troche na tak xd |
_________________ Ogień to mój żywioł i nim zawsze będzie... ~alusia106106
---------------------------
Avek by adi1 <3 |
|
|
|
 |
|
|