Zamknięty przez: adiii132 15 Styczeń 2016 |
Mute |
| Autor |
Wiadomość |
Arejczx2

|
Wysłany: 15 Styczeń 2016 Mute
|
|
|
| Dostałem mute od torka 4ever za słowa gejuszek, bo chciałem, żeby wpisał mnie do duetu marzeń więc mu pisałem tak z 5 razy potem 2 razy gejeg, za 3 razem torek gejuszkuuu to dał mi mute 4ever... ;) |
_________________ Fly is love <3 Fly is life <3
Jedyny prawilny typ pokemonów <3
 |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
Wysłany: 15 Styczeń 2016
|
|
|
Tak, wszystko się zgadza. Pomijając oczywiście moją odpowiedzieć co do Duetu Marzeń. Czas na zapisanie się był wystarczająco długi, nie mam zamiaru dopisywać jednej osoby, bo zaraz zlecą się kolejne. Myślisz, że kulturalnym jest nazwanie kogoś tak jak wyżej wymieniłeś? Dałem Ci szansę, bo zignorowałem to 2 razy. Jednak widać nie pomogło, więc za 3 dałem mute. Powód? Obraza Administracji + spam. Poniżej daje ss twoich jakże inteligentnych wypowiedzi:
#ZachowanieKandydataNaLidera |
|
 |
Arejczx2

|
|
|
|
| Pisałem to, żebyś mi odpisał - baron wycofał się i odszedł w ostatniej chwili, a ja znalazłem w niecałą minutkę dobrego kandydata na turniej ze mną, w takiej sytuacji mógłbyś mnie dopisać, pozatym nie sądzisz, że za takie słowo mute 4ever sie nie należy? inni piszą słowa dałn, śmiec,pedofil etc etc i nie dostają mute nawet na dzień więc może troche przemyśl to. Pozatym, pisałem już wcześniej, że się zapisuję więc elo. |
 |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

|
|
|
|
Czy te słowa kierują do Administracji? Nie sądzę. Rzecz jasna, jeżeli masz ss na takie osoby to daj na forum, a nie pisz coś, na co nie masz najmniejszych dowodów. Skoro znalazłeś partnera w "minutkę", to miałeś wystarczająco dużo czasu, bo Baron odszedł 13/14 Stycznia. Zresztą jakby mu zależało, powiadomiłby Cię o tym znacznie wcześniej.
| Arejczx2 napisał/a: | | Pozatym, pisałem już wcześniej, że się zapisuję więc elo. |
Zamiast się zapisywać, dokładnie przeczytaj zasady Turnieju.
"- Musisz mieć parę"
Tyle ode mnie. Co z tobą zrobią to już nie mój interes. |
|
 |
Arejczx2

|
|
|
|
| A możesz mi wytłumaczyć, czy słowo gejuszek gej Cię tak mocno obraziło? jak inni tak do Ciebie piszą albo inaczej nie reagujesz, max kick. może to z nienawiści do mnie? |
 |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

|
|
|
|
| Torek napisał/a: | | Rzecz jasna, jeżeli masz ss na takie osoby to daj na forum, a nie pisz coś, na co nie masz najmniejszych dowodów. |
Tak. Zdecydowanie tak robię.
Tak. Zdecydowanie nienawiść.
Tak. Zdecydowanie wszyscy piszą do mnie "gejuszku". |
|
 |
Arejczx2

|
|
|
|
| Jeśli, tak bardzo to Cię obraziło, to szczerze przepraszam - nie wiedziałem, że takie słowa mogą zaboleć. Odczekam karę jeśli jest czasowa. Temat do zamknięcia jednym słowem. |
 |
|
|
|
 |
|
|