|
czy to było słuszne |
| Autor |
Wiadomość |
droses

|
Wysłany: 10 Styczeń 2016 czy to było słuszne
|
|
|
| Wymienialem sie z arejcz on pisal sell sh starmie ja tak i pisalem za co sh kroko tortre ramparosa tirtouge i sie wymieniłem i potem powiedzial jescze sh dratini i tirtouge ja do niego nie bo mialo byc tylko sh starmie a on muwi dajeszcz czy mam iść na forum a ja sie przejołęm bo nie chcialem znowu dostać bana a wienc napisałem mu odam ci te poki on nie mas daćsh dratini i tirtouge wienc mu dałem bo nie chciałem dostać bana |
|
|
|
 |
Arejczx2

|
Wysłany: 10 Styczeń 2016
|
|
|
| Uno. Sh starmie kupywałem od Ciebie. Dos. Chciałem kupić sh dratini za sh kroko torterre sh a rampardosa Ci dopłaciłem a miały być tylko wyżej wymienione 2 poki. Tres. O tirtuodze nic nie mówiłeś bo ja ją chciałem od Ciebie kupić. Quatro. Sh dratini kupywałem za sh kroko i torterrę oraz rampka. Cinco. Nie mówiłem nic takiego, a że nie umiesz czytać twoja wina. Seis. Nie pisałem o banie więc znowu to powtarzasz. Siete. Nie dałeś mi tylko je kupiłem. Ocho. Nie kłam ;] |
_________________ Fly is love <3 Fly is life <3
Jedyny prawilny typ pokemonów <3
 |
|
|
|
 |
adi1

|
|
|
|
| Ja wiem że arejcz jest zdolny do takich ,,rozkmin" wiec najlepiej logi sprawdzic,albo drosses masz jakies ss? To samo arejcz? |
_________________ ,,O wartości człowieka świadczy lista jego przyjaciół, o popularności lista jego wrogów''
,,Kogo płomień zazdrości otoczy,ten na koniec,jak skorpion,zatruje żądło skieruje przeciw sobie''-Friedrich Nietzsche
 |
|
|
|
 |
Arejczx2

|
|
|
|
| Jakich rozkmin> ? nawet mnie nie znasz więc się nie wypowiadaj ok? to po 1. po 2. Dostałem 1 bana za oszustwo, bo gość oszukał mnie i to było jak zaczynałem grać ;] |
 |
|
|
|
 |
droses

|
|
|
|
| arejcz ale ja pisałem za sh starmie chce sh kroko tortere golemna i rampardosa 100 i ty zarzodales sh dratini |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
 |
Arejczx2

|
Wysłany: 11 Styczeń 2016
|
|
|
| Droses nie zażądałem tylko napisałem "sell mi ta sh dratini co obiecałeś" więc nie kłam, proponowałeś. Potem po tym all pisałeś "sell ci sh dratini i sh tirtuoge" wymiliśmy się a ty nagle sobie powiedziałeś, że nie sellasz sh tirtuogi no to elo ;) |
 |
|
|
|
 |
droses

|
Wysłany: 12 Styczeń 2016
|
|
|
| arejcz ja ci sell tylko starmie bo jak dla mnie tamta oferta za sh dratini byla za slaba i ja chcialem zebys mi dal ramparosa 100 i td i nie chcialem ci dac sh dratini bo za slaba oferta |
|
|
|
 |
|
|