Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Krelon
20 Styczeń 2016
Poważna zmiana,
Autor Wiadomość
Szczerba#TY 
Szczerba reload

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 20 Styczeń 2016   Poważna zmiana,

Hey Hey to znowu ja tak znowu mam do czegoś problem,
Problem jest tym razem naprawdę spory
Rozmawiałem z jakąś tam częścią ludzi, nawet na poke,
I okazało się iż mam racje.
Przejdźmy do sedna, chodzi o dominika, nie zna ortografii a wymaga,i chyba usiłuje wbudzić co do siebie respekt (12-13 latek i respekt kisne xD >.<)

Więc tak, pozwolę sobie zacytować, ''Kear to że caro cie dopuszcza nie oznacza że ja też.''
Chłoposzek napisał długie i naprawdę ładne podanie a ten się nadal czepia, został dopuszczony ale on musi jeszcze komuś życie utrudniać, ale to tak chyba wszędzie bo gra na wszystkim serwerach pokemon ;) lol
Ale przykład powyżej to jedynie jak sama nazwa mówi PRZYKŁAD.
Rangę dostał prawdopodobnie dlatego że spamił denkowi,
A jeśli chodzi o spam to jest też znany z tego że kiedyś pisał w każdym temacie żeby nabijać posty chociażby miał napisać kropkę czy bez sensu napisać tak to i tak się wypowiadał, nabijanie postów lvl domink xd
Osobiście uważam że powinien zostać w trybie natychmiastowym zostać wywalonym/usuniętym z owej rangi/posady,
Uważam też że Caro jest wystarczająco kompetentna żeby ogarnąć to sama,
Jednakże wiadomo może być niedyspozycyjna z powodu choroby, czy czego kogokolwiek więc przydało by sie powołać kogoś nowego do pomocy Caro, kogoś bardziej ogarniętego kogokolwiek z bardziej ogarniętych typu Torek czy Cicha czy coś,
Jeśli też tak myślicie to przeniesiemy to do skarg i go po prostu pozbawimy rangi,
Więc zanim napiszesz bez sensu że to zły pomysł to weź pod uwagę że ktoś naprawdę ogarnięty zostanie szefem i ktoś kto jest chociaż w gimnazjum,
Także piszcie jak uważacie i co z tym robimy, Pozdrawiam Szczerbuś ;)

Arejczx2 

Ostrzeżeń:
 6/3/6
Wysłany: 20 Styczeń 2016   

Masz rację, pozatym gdyby nie wzmianka o orto - owy gracz nie miał by rangi Lidera. Caro i Cicha nie były by razem dobre, bo obydwie nie mają czasu dużo, tak mi się wydaje - niech to będzie osoba bardziej aktywna typu CichyShow, Adi1 oni są praktycznie ciągle na serwerze. Dominik sam nie wie co robić mając szefa liderów, jedyne słowa jakie wypowiada w tym dziale to "Dlaczego ten typ a nie inny" oraz "zaliczone/niezaliczone" może czas go zmienić, bo nie wygląda to na sensowne. Dzięki i pozdrawiam.

Szczerba#TY 
Szczerba reload

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Dodam że domink nie potrafi przegrywać, nie zawsze daje odznaki po walce ;)

Arejczx2 

Ostrzeżeń:
 6/3/6

I jeszcze dodam, gdyż 2 miesiące temu wygrałem z nim uczciwie walke o odznakę, a on odmówił nadania mi jej, mimo, że nie mialem jej.

Kosmatek 
Moderator

Też jestem za zmianą, gdyż po 2 walkach z nim wygranych musiały być powtórki - to się poczek zmienił, to nazwa 2 poczków moich była zamieniona... a powtórki przegrywałem...

adi1 

Ostrzeżeń:
 1/3/6

NO to ja może się wypowiem, więc tu co kolega powyżej napisał szczerbatek ma po części racje.Dominik nic nie mam do Ciebie ale,naprawdę ortografia na serw rozwala wiem czasami się zdarza ale nie tak nadmiernie,rozumiem że dali Cie do pomocy do Caro,ale moim zdaniem trochę pochopna decyzja,a co do nabijania postów wiadomo że Dominik jest z tego znany i trochę przesadza, Wiec proszę o Administracje o rozważenie tej sugestii żeby zmienić bo jak wiadomo caro sama sobie nie da rade,no chyba że nie chce pomocy,ale to już Administracji zależy.
To tyle z mojej strony Bay.Pozdrawiam!

dinostorm 
Rocky

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Jak all to ja też.
Nie wiem czy to prawda, ale Dominik mówił, że ma dysleksję
Szczerze niemam nic do Dominika, ale to co powiedział do Kear'a buło chamskie...
Dobra nie lubię robić przykrości, ale zmiana by się przydała... Domi nie opisuje podań co mu się podoba itp...
Dałbym kogoś np adi1... Przyznam się, że mnie takie coś kusi, ale się nie nadaje...

,,Wielkość człowieka nie jest uwarunkowana tym, jak wiele bogactwa on nabywa, lecz tym, jak bardzo jest uczciwy i zdolny do wywierania dobrego wpływu na innych ludzi" ~ Bob Marley

DawidKox 
Derp

Ja tez nie mam nic do Domcia
Ale to co kearowi powiedzial...
Ja bym polecal na to stanowisko kogos kto dlugo gra i jest ogarniety np adi1
<3

Arejczx2 

Ostrzeżeń:
 6/3/6

Dino - nie istnieje coś takiego jak dyslekcja, bo to jest inaczej nazywane - lenistwem, naukowcy tego udowodnili. A dysleksją może się każdy jak zrobi błąd, się wytłumaczy własnie tym... 2 sprawą jest to, że pisałem z nim kiedyś na msg i sam mi pisał, że nie chce mu się pisać "o" "ó" tylko U rz... i inne więc nie ma wytłumaczenia. Elo

Kiririn 
Baaaka

Może zamiast od razu chcieć go wywalić to pomóżcie mu się poprawić.
@Dinostorm Dysleksja to nie wymówka.

Jak każdy nowy usiłuje się wykazać a Caro go przyciemnia.

Kratos01 
Byly KidMod

Według mnie, to Caro nawet pomocy nie potrzebuje... Ile jest rekrutacji w ciągu miesiąca? Od 2 do 4. Na każdą z nich zgłasza się od 4 do 8 osób, co daje max 32 podania do przeczytania, w ciągu 1 miesiąca. To nie jest zbyt dużo. Osoba wchodząca na forum tylko raz na tydzień mogła by to ogarnąć, więc po co jej zastępca? Już i tak jest adiii, który często zagląda do tego działu. Kiedyś był tylko 1 szef liderów i czy było źle? Wydaje mi się, że nie... O wszystkim sam decydował, więc nie było tylu nieporozumień, ile jest ostatnio.
Choć rzadko tutaj wbijam i może za bardzo ta sprawa mnie nie dotyczy, to chciałbym jednak usunięcia Dominika z posady szefa liderów, dla dobra nie tylko jego (ochrona przed "hejtami"), ale całej społeczności.

Kiririn 
Baaaka

Właśnie było źle bo to był Boy którego pół serwera nienawidzi z bliżej nieokreślonych powodów. Nie znosicie każdego nowego który dostał rangę.

Arejczx2 

Ostrzeżeń:
 6/3/6

Kiri, boy zachowywał się wobec innych graczy źle, tzn. ktoś się coś grzecznie pytał, a on agresywnie wjeżdzał w tą osobę, i to był ten powód, szczerze, ja go lubiłem w pewnym stopniu...

Cicha
DIVA

Kiririn, jego postawa świadczy o tym z jakim podejściem podchodzi do rekrutacji. Sam powinien starać sie wyeliminować swoje błędy. Również uważam, za głupie wyrzucania go od razu. Takie zachowania wprowadzają nieład na serwerze, lecz jakieś zmiany by się jednak przydały. Jeśli chodzi o nową osobę na miejsce Dominika, powinna być to osoba, która umie się wypowiedzieć i patrzeć na podania uczciwie, jak i mieć dobre kontakty z aktualnym szefem liderów - Caroliną, by wszystkie niezgodności pomiędzy sobą wyjaśniać, a nie osoba, która siedzi na serwerze 24/7, gdyż to tak na prawdę ma małe znaczenie. Ale raczej moja Karolinka da sobie radę sama.
Jeszcze poruszę temat, gdzie Caro przyciemnia nowych graczy. Sama przyznasz, że rekrutacja wygląda teraz lepiej i ludzie bardziej się starają nad podaniami. Już nie ma podań: "Cześć jestem andrzej lubie sport i chce zostac liderem sali bug", a gdy takie się pojawi, zostaję odrzucone. Podanie również odwzorowuję z jakim podejściem podchodzimy do stanowiska lidera. Według mnie, Caro zrobiła dużo dobrego dla rekrutacji i samego stanowiska lidera.

Krelon 
Alpha Luxray

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Zamykam. Szkoda mi słów

Mam pomysł. Pomóżcie mu się zmienić i dawajcie dobrą ścieżkę postępowania zamiast pisać od razu skargi i głupkowate uwagi ;)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi