Mam pomysl żeby zrobic plugin na liderów który bd naliczał win and lost i za ileś tam wygranych walk licząc na pkt +1 win a lost -1 dostawał by np 50PP na jakieś tm/ck/itm zalezy na co by wydał jak dla mnie pomysł dobry ponieważ liderzy nic z tego nie mają nie płaci im się za walke ;3 (pomysł wzięty od caro i przerobiony troche na moją sugestie na ten temat) posty co do pomysl postaram się dodawać codziennie
mniejsza większa z vipem chodzi tu bardziej o jakieś tm ;P bo jednak to się im może przydać bo bez tm łatwo bd ich pokonać a tak chociaż mogą jakieś kupić albo jakiś specjalny sklep dla liderów za wygrane i za wygraną walke plugin po wpisaniu np /wygrana bd dawał jakiś żeton a za /przegrana bd zabierał żeton ;x i nie bd można oszukiwać inaczej dq z lidera :P czy cuś tam
_________________ ,,Robisz Bica Na Klate Żeby Mieć Fajnego Cyca,,~Flaki
Poison And Dark Najlepsze,Może Oznaczają Mnie Lecz Wy Nie Jestescie Lepsi~AnGeLyGH
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum