Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Kilka sugestii
Autor Wiadomość
DziubDziub 

Wysłany: 1 Grudzień 2015   Kilka sugestii

1.Pierwszą sugestią jest to, aby z powrotem wprowadzić możliwość sadzenia apricornów na działkach. Dla nowych graczy, którzy nic nie mają przydałyby się dobre pokemony, a co zarazem idzie, żeby mieć większe szanse na złapanie go potrzebne są ultraballe. Nie każdy jest tutaj milionerem, a na pewno nowi gracze nie są milionerami. Mało osób ma na tyle złota, aby(sorki za powtórzenie aby aby;() móc fundować sobie drogie balle.
2.Kolejna sugestia jest taka, aby co ok. 10 min pojawiał się kod, lub pytanie nie tylko dotyczące pokemonów. Za poprawną odpowiedź otrzymywałoby się cukierka lub 1 blok złota. Wiem, że są takie pytania, ale bardzo rzadko.
3. Ostatnia sugestia jest taka, aby co miesiąc były organizowane walki pokemonów 3vs3. Dla zwycięzcy czekałaby jakaś nagroda. Z resztą gracze pokecrafta mieliby szansę powalczyć między sobą. Byłaby to świetna zabawa.
Liczę na pozytywne rozpatrzenie sprawy.

Kratos01 
Byly KidMod

Wysłany: 1 Grudzień 2015   

1. Apriconów raczej nie będzie można sadzić, bo można było dzięki nim bugować skrzynki.
Z sugestią dotyczącą ultaballi się zgodzę, początkującym bardzo trudno się łapie pokemony.
2. To raczej nie przejdzie, bo proponujesz zbyt duże nagrody (1ck na 10min? To wychodzi 144 na dobę nie sądzisz, że to za dużo?) Poza tym pojawiające się pytania nie dotyczą tylko pokemonów. Jak chcesz więcej pytań, to od tego masz event OX, który odbywa się dość często.
3. Przeglądałeś forum? Wiesz coś o turnieju typów? Takie turnieje są robione, ale nie cieszą się zbyt dużą popularnością.

Tyle z mojej strony.

DziubDziub 

Tak, ale biorąc pod uwagę to, że na serwerze jest 100 osób to naprawdę niewielu osobom uda się przepisać kod.

Kratos01 
Byly KidMod

Wierz mi, są gracze, którzy w 1s piszą odpowiedź, więc to by było zbytnie ułatwienie dla nich ;)

piotr13231

Te pytania które są aktualnie zadawane na serwerze z pokemonów są co 30 minut gdy będzie na serwerze x graczy (nie wiem ile). Co do nagrody, większość nie uczestniczy na chacie serwera nie mówiąc o odpowiadaniu, a i tak jest kilka osób które piszą tak szybko, że inni ledwo /odpowiedz wpiszą i już nie mają po co dopisywać

Odpowiedz do tematu