Zamknięty przez: admin 2 Wrzesień 2015 |
Nagrywanie PokeCraft |
| Autor |
Wiadomość |
oskat123
Ash Ketchum

Wiek: 20 Dołączył: 07 Sie 2015 Posty: 139 Skąd: Sam się dowiedz
|
Wysłany: 9 Sierpień 2015 Nagrywanie PokeCraft
|
|
|
| Cześć witam jestem oskat123 i nie wiecie że mam kanał na YouTube i nie wiem czy nagrać filmy z Pokecraft ale i tak muszę coś zrobić bo w moim Actionie coś się zrobiło chyba to jak coś pisać w komentarzach czy mam nagrać pokecraft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
_________________ Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie to znaczy,że jest duże i idzie małymi krokami.
IZI PIZI LEMON SQUEEZY
 |
| Ostatnio zmieniony przez oskat123 9 Sierpień 2015, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
oskat123
Ash Ketchum

|
Wysłany: 9 Sierpień 2015
|
|
|
A tu link do kanału:https://www.youtube.com/channel/UCajeRW27Cpu_q0g7MrrvL7A |
_________________ Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie to znaczy,że jest duże i idzie małymi krokami.
IZI PIZI LEMON SQUEEZY
 |
|
|
|
 |
Sindia

|
|
|
|
Wbiłam, patrze twój kanał.... i co? ,,Dajcie suby". Nie wiem jak innych, ale taki filmik mnie tylko odstraszył.
Te filmiki ,,Kończę z youtube" po kilka sek...
Jak masz czas i chęć to możesz nagrywać z serwera, ale żeby nie skończyło się na 1 filmiku kilka sek.
Wybacz, ale na razie niezbyt mi się podoba to co masz na kanale :/
Może inni będą myśleć inaczej. |
_________________ “She is the darkness to your light, the hatred to your love.” |
|
|
|
 |
oskat123
Ash Ketchum

|
|
|
|
| ta wiem sindia bo muszę się na youtube ogarnąć |
IZI PIZI LEMON SQUEEZY
 |
|
|
|
 |
oskat123
Ash Ketchum

|
|
|
|
a tu masz link do filmu pokemon ktury ci się spodoba :https://www.youtube.com/channel/UCajeRW27Cpu_q0g7MrrvL7A |
IZI PIZI LEMON SQUEEZY
 |
|
|
|
 |
WojowniczekPL
R.I.P

Wiek: 80 Dołączył: 12 Maj 2015 Posty: 274 Skąd: Pamięć graczy
|
Wysłany: 10 Sierpień 2015
|
|
|
1 co musisz zrobić to ogarnąć orto
2 co musisz zrobić to nie łamać praw autorskich (Pokemon capture) |
_________________ If you watch Knife or Dragon Lore drop - R.I.P Headphones
 |
|
|
|
 |
nusiek3446
.

Wiek: 21 Dołączył: 29 Mar 2015 Posty: 1681 Skąd: INSERT LOCATION HERE
|
|
|
|
Emm no więc (nie zrozum tego źle) ale pierw musisz wykuć słownik na blachę, by zaczynać nagrywać na YT...
Największą moją uwagę przykuł film ,,Dajcie suby".
Niestety muszę cię zmartwić, ale nie w sensie pozytywnym...
Na pokecrafcie grasz niecałe 3 dni, pograj coś więcej, dowiedz się czegoś o serwerze zamiast ciągle zadawać pytania tematami w dziale FAQ.
Cóż, to ty powinieneś decydować o tym, czy nagrywać czy nie, jednak mnie osobiście twój sposób nagrywania nie przekonuje... |
_________________ "Its hard to be the best, but someone must".
Lider Sali Grass od 18.07.2015 do 08.09.2015
Lider Sali Ghost od 08.09.2015 do 10.11.2015
Lider Sali Bug od 07.10.2016 do 13.01.2017
 |
|
|
|
 |
oskat123
Ash Ketchum

|
|
|
|
| Nusiek nie gram w pokecraft 3 dni tylko jakoś zacząłem rok temu czy kilka miesięcy temu i miałem przerwe |
IZI PIZI LEMON SQUEEZY
 |
|
|
|
 |
adi1

|
|
|
|
| Ale żby nagrywac filmy z pokecrafta trzeba być ogarniętym.pograj z mies i bd wszystko dobrze wiedział .będziesz mógł wszystko wytłumaczyć.^^ |
_________________ ,,O wartości człowieka świadczy lista jego przyjaciół, o popularności lista jego wrogów''
,,Kogo płomień zazdrości otoczy,ten na koniec,jak skorpion,zatruje żądło skieruje przeciw sobie''-Friedrich Nietzsche
 |
|
|
|
 |
|
|