|
kiedy wkońcu |
| Autor |
Wiadomość |
sajsen
|
Wysłany: 21 Lipiec 2015 kiedy wkońcu
|
|
|
| kiedy wkońcu wejdzie aktualizacja paczki pixelmon mineło już pół roku od wejścia ostatniej aktualizacji |
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
Wysłany: 21 Lipiec 2015
|
|
|
| Update to nie taka prosta sprawa. Chyba nie chciałbyś żeby twoje poki zniknęły w tajemniczych okolicznościach. Wystarczająco problemów prawdopodobnie będzie z itemami. Czas nie jest regułą, denek i zyczu muszą znaleźć czas żeby to wszystko przygotować i zrobić. |
|
 |
Carolina

Wiek: 30 Dołączyła: 05 Wrz 2014 Posty: 247 Skąd: Gorzowa Wlkp
|
Wysłany: 24 Lipiec 2015
|
|
|
| Sama czekam na Milotic, czuję się umęczona kiedy mi jej brak, rozumiem, że może ci czegoś brakować, ale też trzeba pamiętać, że na wszystko trzeba czasu i nie jest to na pewno takie proste. Ale popatrz na to z dobrej strony, masz czas, aby dokładnie przemyśleć ruchy, naturke , ivs oraz evs pokemona, na którego czekasz powinny być dobre, żebyś potem nie żałował, że twój ulubiony pok to kupka. Co do przedmiotów, to pół biedy. |
|
|
|
 |
WojowniczekPL
R.I.P

Wiek: 80 Dołączył: 12 Maj 2015 Posty: 274 Skąd: Pamięć graczy
|
Wysłany: 27 Lipiec 2015
|
|
|
@up
A co z itemami z SMS-Shop ?
Lub BZ na które się ciężko pracowało?
Cst z eventów?
Przecie większość graczy by odeszło gdyby to się usunęło. |
_________________ If you watch Knife or Dragon Lore drop - R.I.P Headphones
 |
|
|
|
 |
Carolina

|
|
|
|
| WOjo, miałam na myśli nowe przedmioty , które pojawią się w update typu Rocky Helmet Leftovers |
|
|
|
 |
WojowniczekPL
R.I.P

Wiek: 80 Dołączył: 12 Maj 2015 Posty: 274 Skąd: Pamięć graczy
|
|
|
|
| Leftovers jest w modzie .-. |
_________________ If you watch Knife or Dragon Lore drop - R.I.P Headphones
 |
|
|
|
 |
Carolina

|
Wysłany: 28 Lipiec 2015
|
|
|
| Serio? No popatrz, tyle tych zakazów na ataki czy wspomagacze, że nawet nie wiedziałam, że istnieje ^^ |
|
|
|
 |
Patryk^^
|
Wysłany: 28 Lipiec 2015
|
|
|
| ahahah to jest prosta sprawa sam prowadze server (nie pokemon) na którym na łatwiźnie wprowadzam nowe aktu prawda jest taka ze nikomu nie chce się a lepiej postraczyć was że znikną poki i ity żebyście nie chcieli tej aktu co jest nieprawdą |
|
|
|
 |
Carolina

|
Wysłany: 29 Lipiec 2015
|
|
|
| Może, ale mi po aktualizacji zmieniło wszystkie pokemony w samców, nawet nidoqueen, chcesz to ci dam screena nidoqueen samca. |
|
|
|
 |
|
|