|
Czas na zmiany... |
| Autor |
Wiadomość |
Devolay [Usunięty]
|
Wysłany: 13 Czerwiec 2015 Czas na zmiany...
|
|
|
Cześć mam kilka pomysłów które pasowałoby wrzucic na poke..
1. Zmienienie waluty serverowej : Ułatwiło by to niektóre eventy np: Wojny Magazynowe zamiana odbywała by sie u kantora np : 64 bz za 1 złota monete . Dzisiejsze wojny odbywaja sie zasada ''kto pierwszy ten lepszy'' czyli kto da max bz w eq. Gracze bogaci maja po kilka skrzyn bz gdyby sie odbyła ta zmiana dużo by sie zmieniło ...
2. Odświeżenie spawna ogólnie zmienienie go. Słyszałem że Torek i h5 nad tym pracuja wiec okej.
3 . Usuniecie niektorych starych questów z których nikt nie korzysta.
4. Odświeżenie marketu ogólna zmiana.
5. Dodanie eventów które miały wejsc bardzo dawno temu np : Wyścigi na pokach wodnych i latajacych arenka do tego jest gotowa.
6. Zrobienie centrum handlowego polegało by na tym że gracze kupywali by stoiska (pomieszczenia) w tym budynku i handlowali rożnymi rzeczami kazde pomieszczenie było by wyposażone w cos w stylu jak na warp wymiana. btw Ułatwiło to by handel. Reklamowanie by na takich stoiskach wygladało by tak np: ''Zapraszam do mojego sklepu stoisko 3 pietro 1''.
Zapytacie do pomysłów z budowa odświeżaniem itd. Kto to zrobi? Otóż to proponuje zrobic pare ekip po 5 osob (beda to gracze najbardziej zaufani na servie) i kazda ekipa bieze sie za co innego.
Piszcie co o tych pomysłach myslicie i jesli macie jakies swoje to piszcie tez tu :) |
|
|
|
 |
siepaczolo
|
Wysłany: 13 Czerwiec 2015
|
|
|
| Dobra koncepcja daje okejke. |
|
|
|
 |
nusiek3446
.

Wiek: 21 Dołączył: 29 Mar 2015 Posty: 1681 Skąd: INSERT LOCATION HERE
|
|
|
|
1. Zmiana waluty to niezły omysł, ale nie na monety... Monety mają wszystkie serwery, tylko pokecraft ma inną walutę.
2. Ja jakoś nie mogę pojąć po co.
3. Raczej wątpię w to, że są takie questy.
4. Tu akurat się zgadzam, parę nowych itemów można byłoby dodać.
5. Jak najbardziej na tak.
6. Jestem też na tak. |
_________________ "Its hard to be the best, but someone must".
Lider Sali Grass od 18.07.2015 do 08.09.2015
Lider Sali Ghost od 08.09.2015 do 10.11.2015
Lider Sali Bug od 07.10.2016 do 13.01.2017
 |
|
|
|
 |
XeneXx340

|
|
|
|
Jestem za.
Waluta powinna zostać zmieniona (moim zdaniem) od razu po "akcji" z dyniami. Niektórzy gracze za bardzo się wzbogacili w tam krótkim czasie.
Spawn też się już.. troche znudził/przejadł.
Liczę, że server się zmieni na lepsze... :) |
_________________ Tym tym tyrym <3 |
|
|
|
 |
Devolay [Usunięty]
|
|
|
|
| Walute można wybrać ja podałem tylko przykład :) |
|
|
|
 |
MoloCrator

|
|
|
|
Popieram ! Wszystko Idealnie napisane .
Jak dla mnie Bomba !
|
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
|
|
|
3. A później tłumacz graczom dlaczego nie mogą zrobić questa.
6. Nie opłaca się. Będziecie wynajmować stoiska które będą stały puste. |
|
 |
HighFive
HighFive

|
|
|
|
| 2.Ostatnio nie mam kontaktu z Torkiem przez co nawet nie możemy się za to zabrać. |
_________________ Piątka na śniadanie , obiad i kolacje! Zawsze jest czas!
 |
|
|
|
 |
FryzuPlayGames

Wiek: 23 Dołączył: 09 Lut 2015 Posty: 481 Skąd: Warszawa/Płock
|
|
|
|
| Moim zdaniem to bardzo fajne pomysły ,zgadzam się z tb Devo ... |
|
 |
XkoraksX
|
|
|
|
| 1. jest bardzo dobrym pomysłem sam nawet miałem pomysł żeby to zasugerować |
|
|
|
 |
Sindia

|
Wysłany: 14 Czerwiec 2015
|
|
|
2.Jest odświeżany.
4.Już jest ;)
6.Trwają pracę. |
_________________ “She is the darkness to your light, the hatred to your love.” |
|
|
|
 |
Hampion
Zawodowy Ruchacz

|
|
|
|
| 1. słabe ci co się wzbogacili na dyniach to mają swoje ale sam mam 15 stack bz i dla mnie to by była utrata tego, a ci co mają tyle skrzyń np devo lub korek, to im to pasuje bo i tak jak wymienią te 200 stack na monety dużo nie starą wciąż będą bogaci i wszystko wykupywać na magazynach, jestem za tym by wszystkie bz-ety na pokecrafcie zostały usunięte i wtedy nową walutę dać. a po 2 wcale dużo bz-etów z dyń nie został zachowane bo przeciętna ilość ludzi na magazynach przestała dawać full bo ich nie stać i to jest głupie by robić nową walutę gdyż nowi ludzie będą mieli ciężej a ci co wciąż mulą i mają po 200 skrzynek bz wciąż będą najbogatsi, co do pomysłu jestem kategorycznie na nie. |
_________________ ,,Urodzony By Przegrać Żyje By Wygrać''
https://www.youtube.com/watch?v=SH6ZUOTtrAA
 |
|
|
|
 |
XkoraksX
|
|
|
|
| hampion usunięte bo my jesteśmy bogatsi?? ja ciężko pracowałem na mój dobytek a zmiana waluty jest taka że po prostu będzie sklepik i możesz tam bz na monety a monety na bz wymienić |
|
|
|
 |
Hampion
Zawodowy Ruchacz

|
|
|
|
| koraks tak ale czemu ty masz być lepszy od innych i inni mają zaczynać z trudniejszym bagażem a ty tak chop siu a większość bz-etów jest z dyń nie mówie że twoich ale ci od których je masz na 100% Dynie, bo kiedyś jak jeszcze dyń nie było to stack bz to było Looooooo on jest bogaty więc proszę cie może pracowałeś ale co to za zmiana biedni będą ci co zaczynają [ za tym idzie odchodzenie z serwera spowoduj ciągłego zarabiania] jak nowa waluta to niech każdy zacznie od nowa i bz straciło swoją wartość.. |
_________________ ,,Urodzony By Przegrać Żyje By Wygrać''
https://www.youtube.com/watch?v=SH6ZUOTtrAA
 |
|
|
|
 |
Devolay [Usunięty]
|
|
|
|
| Hampion napisał/a: | | 1. słabe ci co się wzbogacili na dyniach to mają swoje ale sam mam 15 stack bz i dla mnie to by była utrata tego, a ci co mają tyle skrzyń np devo lub korek, to im to pasuje bo i tak jak wymienią te 200 stack na monety dużo nie starą wciąż będą bogaci i wszystko wykupywać na magazynach, jestem za tym by wszystkie bz-ety na pokecrafcie zostały usunięte i wtedy nową walutę dać. a po 2 wcale dużo bz-etów z dyń nie został zachowane bo przeciętna ilość ludzi na magazynach przestała dawać full bo ich nie stać i to jest głupie by robić nową walutę gdyż nowi ludzie będą mieli ciężej a ci co wciąż mulą i mają po 200 skrzynek bz wciąż będą najbogatsi, co do pomysłu jestem kategorycznie na nie. |
Dałem tylko przykład a co do usuniecia bz to niezly pomysl :) Można by dac nowa walute np : jakies bloki z modów. A co do mojego ''Bogactwa'' to 3 stacki bz nie zajmuje 3 skrzyn ;) |
|
|
|
 |
|
|