Widzę jak tak wbiłem na to forum że sporo nowych graczy nie wątpię że może być ktoś z nich silniejszy odemnie amnesia i innych za czasów szczytu ;).
A teraz przejdzmy do rzeczy deneczku majn friend wiem że zachowywałem się mówiąc skromnie źle ( mam inne poglądy na różne tematy no ale tak bywa ^.^)
Nawiązując dalej do up@ chciałbym znowu wbić na serwer przed rocznicą pobrania tej specyficznej majnkraftowej/pokemonowej gry tzn na dzień dzisiejszy rozdał bym coś tam nawet derpa jeżeli dalej waluta są bloki złota bo akurat tego to sporo miałem.
Wieeec wierzę w twe wybaczenie wzgledem mnie chociaż me zachowanie było no zjebane ;D
Pozdrawiam Szix c(*-*c)
_________________ ~Nie ważne ile razy będę cie solił i tak będziesz popieprzony...
Wszystkie moje teksty i obrazki są sponsorowane przez firmę
dlaczego chcesz skończyć i rozdać poki dlaczego nie chcesz grać wiele osób powraca i ty też byś mógł znów grać nie dlatego że ja to pisze tylko dla rozrywki wracaj szix
Bylo by super tak jak koraks wspomnial abys wrocil do nas i moglibysmy znow spedzac czas razem grajac w pokecrafta :).
Mam nadzieje ze denek ci wybaczy mimo wszystkiego i zauwazy ze poczules skruche i ci jest przykro :/.
Sheax, jak dostaniesz ub to napisz mi na pw. :)
Obecnie jestem w trasie, nie mam zbytnio rzeczy do roboty podczas "podrozy", wiec moze nawet ja bym zawital. :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum