Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
|
E4 |
| Autor |
Wiadomość |
nusiek3446
.

Wiek: 21 Dołączył: 29 Mar 2015 Posty: 1681 Skąd: INSERT LOCATION HERE
|
Wysłany: 27 Maj 2015 E4
|
|
|
Witam.
Myślę że wielu z was oglądało anime pokemon, i wie co to jest Elitarna Czwórka.
Wpadłem na pomysł by dodać ją do naszego serwera.
Jednak jak ją wybrać?
Proponuje by E4 wybrać poprzez jakiś turniej, najlepiej 3x100 lub ewentualnie 6x100.
Zasady turnieju byłyby takie jak w walkach o odznakę. Chyba nie muszę przedstawiać jakie.
Tak prezentowała by się E4 po zakończeniu turnieju:
1 miejsce: Champion.
Champion to byłby najlepszy gracz serwera (najprawdopodobniej, a bynajmniej z tych co się zgłosili.). Posiadałby on salę 3x100 bądź 6x100(Zależy od administracji) dowolnych typów. Myślę, że z Championem E4 nie byłoby problemu bo 6x100/3x100 dowolnych typów to nie problem.
2, 3, 4 miejsce: Elitarna czwórka
Pozostali gracze z E4 posiadaliby sale 3x100 bądź 6x100 (Zależy od administracji) typu który sam wybiorą.
UWAGA! GRACZE KTÓRZY WYGRALI BY 2/3/4 miejsce a nie posiadali by danych typów mieliby ok. 2 miesiące czasu na przygotowanie pokemonów. Myślę że to wystarczająca ilośc czasu.
Co do walk z E4, nie pierwsi lepsi gracze mogliby walczyć z nimi.
Aby walczyć z E4 trzeba byłoby posiadać WSZYSTKIE odznaki sal.
Myślę, że wystarczającą nagrodą za pokonanie E4 byłby dowolny pokemon do złapania (bez sh i bez legend).
Gracz odbierał by go na /warp nagroda przy administracji, jednak pierw całą E4 musiałaby potwierdzić, że dany gracz ich pokonał.
Myślę że to tyle i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego pomysłu :). |
_________________ "Its hard to be the best, but someone must".
Lider Sali Grass od 18.07.2015 do 08.09.2015
Lider Sali Ghost od 08.09.2015 do 10.11.2015
Lider Sali Bug od 07.10.2016 do 13.01.2017
 |
|
|
|
 |
StarDust
Lider Flying <3

Wiek: 27 Dołączył: 13 Lis 2014 Posty: 188 Skąd: Czaplinek/Derby
|
Wysłany: 27 Maj 2015
|
|
|
| Z tym pokemonem to przesada.....tylko gre sobie ulatwiacie a za pokonanie calej E4 powinno sie odstac np odznake legend jako ze ty ta legenda jestes bo pokonales E4 czy jakos tak. Poza tym juz byl temat poruszony o E4 i Denek powiedzial ze jak tylko beda wszyscy liderzy to wtedy pomysli nad E4. A i jeszcze jedno nie macie innych nagrod tylko pokemony juz za pokonanie mozna by dostac korone czy cos w wtym stylu ale NIE POKEMONY . |
_________________ Stareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek
 |
|
|
|
 |
XkoraksX
|
Wysłany: 28 Maj 2015
|
|
|
| E4 fajna myśl tylko źe jak raz nie wypaliło to drugi raz tym bardziej gracze kączom gre na serwie E4 teź może zrezygnować z posady bądź gry jestem na nie |
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
Wysłany: 28 Maj 2015
|
|
|
| Takich pomysłów było kilka. Fajne by było gdyby ta Elitarna Czwórka weszła w życie, ale nawet liderów nie możemy dobrać, a co dopiero E4. Poza tym gdyby jeden członek z niej odszedł znowu byśmy musieli robić kolejny turniej? Drugą rzeczą jest to, że za wygraną z Elitarną czwórką powinno się dostawać tak jak ktoś już wspomniał specjalną odznakę, a nie poka czy też bz. Podsumowując pomysł jak najbardziej fajny tylko uno. trzeba dobrać skład liderów, dos. wymyślić sposób wybierania osób, które by wchodziły na miejsce E4 jak odejdzie. Jeżeli chodzi o sale to są zbudowane od dawna. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|