Zamknięty przez: admin 6 Maj 2015 |
kradzierz bz |
| Autor |
Wiadomość |
MrHardcore
Wiek: 25 Dołączył: 22 Gru 2014 Posty: 14 Skąd: Mińsk Mazowiecki
|
Wysłany: 4 Maj 2015 kradzierz bz
|
|
|
Witam
Umówiłem się z graczem o nicku arro, że dam mu 2bz wzamian za FIRE STONE.
Gdy byliśmy w bezpiecznym miejscu do wymiany dałem mu 2bz, a on
napisał "żebym dał mu jeszcze jeden". Ja mu na to "umowa była inna", a on swoje.
Poprosiłem go więc żeby oddał mi bz on odmówił no i wpisałem to na forum.
Wiem że 2bz to nie majątek ale chodzi o sam fakt kradzieży. Mam nadzieje, że arro zostanie ukarany. Dowodów niestety nie mam.
Proszę o rozpatrzenie proźby
DZIĘKUJE |
|
|
|
 |
nusiek3446
.

Wiek: 21 Dołączył: 29 Mar 2015 Posty: 1681 Skąd: INSERT LOCATION HERE
|
Wysłany: 4 Maj 2015
|
|
|
| Nie masz dowodów więc nie można go bez nich ukarać. |
|
|
|
 |
MrHardcore
Wiek: 25 Dołączył: 22 Gru 2014 Posty: 14 Skąd: Mińsk Mazowiecki
|
|
|
|
| gdy gracz cukierek ukradł mi stak bz a nie miałem ss to admin i tak go ukarał |
_________________ YOLO |
|
|
|
 |
XkoraksX
|
|
|
|
| 2 bz to bardzo mało jak chcesz to napisz do mnie w grze dam ci stack bz ale admin ma logi więc jak uzna to za oszustwo to gracz dostanie kare |
|
|
|
 |
XkoraksX
|
|
|
|
| a i upominam wszystkich do robienia ss przy handlu żeby nie było że nie ma dowodów ss filmik może was ocalić od złodzieja |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
Wysłany: 5 Maj 2015
|
|
|
koraks mi tez daj bz'y xd
p.s. 0 ss =0 help |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
maple
Fa-fro-ki

Wiek: 23 Dołączył: 06 Maj 2014 Posty: 162 Skąd: MaploLand
|
Wysłany: 6 Maj 2015 i tu sie sprawa kończy
|
|
|
| Arro to mój kolega z klasy dobrze wiem że to oszust bo wczoraj zaczoł mi wgadywać ze niby mam mu dać 3 staki bz a tyle mam bo sie niby tak umówiliśmy. Nawet widziałem jak obrabował gościa z crocodile 100lv bo dzisiaj mi się nim chwalił na skype. |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
 |
|