Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: admin
6 Maj 2015
Prośba o Unbana/ Temat skierowany do Denka
Autor Wiadomość
zielunkaxd

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 25 Kwiecień 2015   Prośba o Unbana/ Temat skierowany do Denka

Z tej strony MisiaTheBest6. Chciałabym prosić o unbana.. Miałam włama na konto. Jeden za przeproszeniem frajer rozwala mi życie. Nie wiem Jak Ci to Denku udowodnić gdyż wiem że mi pewnie nie wierzysz, ponieważ jedna już taka sytuacja była. Wtedy chyba jaila daleś lub bana tymczasowego i zmieniłeś haslo. Brakuje Mi pokecrafta, ludzi którzy tam są, tej rozrywki itd. Denku prosze, postaram sie aby takie sytuacje już się nie powtarzały. Prosze Cie o to bardzo. Szczerbaty juz z tym idiotą pisał na gg nie raz, Krelon codziennie z nim się męczy na moim fb, gg. Torek też już ma go dosyć na gg. Gdybym dostała unbana byście razem z Krelem wymyślili haslo, które on nie zlamie a Krelu by mi wysłał je sms( jeżeli bym mogła Was o to prosić) dzięki czemu byłaby 100% pewnosc ze nigdzie tego nie wyczytał itd (ja nie mam zamiaru mu dawac tego hasla by były podobne sytuacje, ponieważ bardzo mi zależy na pokecrafcie) dzięki temu ciężko by mu było je złamać. Ja już tego mam dosyć i zrobie z tym porządek, wiec na serverze nie bedzie juz z nim problemów. Denku Prosze. Brakuje Mi Was ;_; prosze niech Admin rozpatrzy tą prośbę. Dziękuje
PS Jezeli nie ma takiej możliwości to prosze nie wywalaj mnie z forum. Chodziaż na PW bede pisala z co niektorymi osobami z ktorymi kochałam grac i pisac na serverze jeżeli się zgodzisz.. Prosze

smoczy_kiel1 
smoczy_kiel1

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 25 Kwiecień 2015   

jestem za unbanem i zgadzam się z misią raz mi się ktoś włamał na konto nwm kto ale straciłem przez niego gengara lvl 79 i wiem jak to jest nie grać na tym serwie ja też mam mute a wole grać razem z graczami i kolegami lubie ten serwer dla mnie jest najleeeeeeeeepszy a tak co do denka jest już 4.0.1 wersja pixelmon tylko mantyke crashuje gre ale w następnej aktualizacji to naprawią dodali w niej twórcy tego moda steelixa ewolucje onixa i ona może być bardzo dobra powiedzieli też że w 5.0.1 dodadza mega ewolucje (być może) i chyba 6 generacje polecam już aktualizacje i te początki nowe fajna gra będzie jeśli od nowa wszystko będzie brakwoało mi startu i gry też prosze denka o unmute jak dasz mi go to jak dostane 3 max muty na serwie mozesz mi dać na zawsze mute dla mnie ten układ jest najlepszy

zielunkaxd

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 25 Kwiecień 2015   

Dziękuje Smoczy_Kiel1 :oops:

"Ten dzieciak ginie we mgle, jeszcze zapije pamięć o nim nie raz,
jeszcze zabije pamięć o nim jak psa.
Ten dzieciak zginie we mnie, jeszcze na chwilę pamięć o nim niech trwa,
bo wiem, że minie to życie, przysypie je piach."

"Łańcuch między Twymi nadgarstkami na jej szyi, przepadło wszystko."

cowe ;3 

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 28 Kwiecień 2015   

Nie do końca ci wierzę ale jestem za ub. Gdyż pisałaś podajże do Torka "Spie..... Ped...." Nie wiem sam nie pamiętam ale coś tam pisałaś. Też kiedyś miałem bana i odczuwałem to samo, było mi brak graczy z którymi grałem brakowało mi po prostu uczucia grania na tym. Ban był słuszny, bo to co napisał ten typ co ci konto użera to było nawet... Śmieszne aż się popłakałem ze śmiechu. Dla mnie dill najlepszy był by taki: Misia dostała bana za to że typ mu ukradł konto co było chamskie , jeżeli taka sytuacja się powtórzy prosił bym jej dać bana na IP 4ever wtedy już się z tego nie wybawi.

COWE JEST SENDZIOM SPRAWIEDLIWYM XDDDDDDDDDDD.

smoczy_kiel1 
smoczy_kiel1

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 29 Kwiecień 2015   

cowe a ty to nawet nie chcesz mojego unmute co ty za sędzia

cowe ;3 

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 29 Kwiecień 2015   

Ach, wybacz nie chciało mi się czytać. Miałem gorzej niż ty (:

zielunkaxd

Ostrzeżeń:
 1/3/6
Wysłany: 30 Kwiecień 2015   

Ten Kretyn jest juz zalatwiony. Nie bedzie juz dokuczal mi i innym na moim koncie servera. I Cove uwierz mi tak mi brakuje servera ze zaczelam grac w gierki dla 3 latkow ktorych nienawidze ;( wpusccie mnie na server proosze ;(

cowe ;3 

Ostrzeżeń:
 3/3/6

Wiem co czujesz XD. Jeżeli sprawa się nie wyjaśni zagraj sobie w Hero Zero xd na pl13 ...

patrykozaur123

Ostrzeżeń:
 3/3/6

właśnie ja też do tych włamań ktoś chyba jest na servie co seryjnie włamuje się na konta ja pamiętam jak kiedyś (mialem 34 literowe hasło) ktoś wbił mi na konto i zabrał op venomotha 100lv ale to dawno byłoo

"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki

"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)

„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi