Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 21 Kwiecień 2015 |
Skarga na baronahanksa |
| Autor |
Wiadomość |
attena2
|
Wysłany: 20 Kwiecień 2015 Skarga na baronahanksa
|
|
|
Dalem baronowi marrila bo chcialem konczyc gre ale jednak chce zostać i odzyskać tego poka.
Stalo sie to ze baron nie chce mi oddac
2015-04-20_18.39.12.png
|
 |
| Plik ściągnięto 49 raz(y) 761.46 KB |
|
|
|
|
 |
Hampion
Zawodowy Ruchacz

|
Wysłany: 20 Kwiecień 2015
|
|
|
| ,,nie chce mi oddac,, ... napisałem potem a to że go dostałem od ciebie nie widzę na ss równie dobrze to wymuszenie... napisałem potem to potem a nie że ci nie chce oddać -.- do zamknięcia jak można . |
_________________ ,,Urodzony By Przegrać Żyje By Wygrać''
https://www.youtube.com/watch?v=SH6ZUOTtrAA
 |
|
|
|
 |
BranQ
Wioślarstwo <3

Wiek: 26 Dołączył: 08 Kwi 2015 Posty: 108 Skąd: Z domu ._.
|
Wysłany: 20 Kwiecień 2015
|
|
|
attena, attena... Potem, czy czegoś w tym słowie nie rozumiesz? Nie to, że bronie Barona, ale nie rozumiesz, ze Ci odda? Myślałem, że jak jesteście wszyscy razem w gildii to sie bardziej polubicie, ale widać, że zamiast się polubić to na odwrót... P.S Proszę Was, oto żebyście zarejestrowali się na forum gildii, bo attena ty musisz (masz obowiązek) rekrutować osoby. Teraz masz szansę, bo 2 osoby się zgłosiły
Link do prywatnego forum gildii:
http://dearnfealy.jun.pl/ |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 21 Kwiecień 2015
|
|
|
| Skoro mu dałeś (nie pożyczyłeś) dobrowolnie, to w czym jest problem? Dogadajcie się co do zwrotu. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|