Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 16 Kwiecień 2015 |
Fajnie... |
| Autor |
Wiadomość |
cowe ;3

Wiek: 106 Dołączył: 03 Wrz 2014 Posty: 1072 Skąd: Z brzucha.
|
Wysłany: 15 Kwiecień 2015 Fajnie...
|
|
|
Em wchodzę sobie na forum i tak patrze. "Dostałeś 1 warna " Za naganne zachowanie od Boya. A jeżeli boy może dawać warny to wgl do kitu all.
- Moderatorzy mogą dodawać ostrzeżenia: Tak
Czy boy jest moderatorem?
On jest tylko szefem liderów więc jakim cudem daje warny?
Moderator a szef liderów to zupełnie co innego.
Szef liderów rospisuje walki a moderator daje warny pomaga itp itp...
A jedyne co napisałem to że fryzu ma 10 lat i nie umie ogarnąć dupska.
Nom jakim cudem boy daje warny? Czekam na fast odpowiedz. (: (nie wiem czy dobry dział xd jak nie proszę przenieść) |
|
|
|
 |
__Boy__
Bohater Lodu!

Wiek: 25 Dołączył: 30 Kwi 2014 Posty: 994 Skąd: Wykuty Z Lodu
|
Wysłany: 15 Kwiecień 2015
|
|
|
Cowe, mam uprawnienia do nadawania warnów, czytałeś swoje mądre wypowiedzenia na shoutboxie? Jak nie ja to kto inny by ci dał warna, lekko kolego przesadzasz, do graczy 0 szacunku, 0 kultury. Ile razy kogoś przezywałeś kogoś w postach? nikt ci nie dawał za to kar, a ja sobie to zanotowałem. Słusznie, nie powinienem dawać warnów, ale jak widzę jak taki "kozaczek" zacznie "kozaczyć" to musze zareagować, bo jak ktoś tego nie zauważy, to po prostu będzie myślał, że będąc niekulturalnym będzie też pewnego rodzaju "szczęśliwym ze swojego nagannemu zachowaniu.
"Kolego", zanim coś masz zamiar napisać pomyśl 10 razy czy dobrze na tym wyjdziesz. Moim zdaniem po swoim zachowaniu zasłużyłeś na tego 1 warna z mojej strony. |
_________________ ,,Łza potrafi być sucha jak piasek pustyni, palić jak ogień, być zimna jak lód, sprawiając ból, ale potrafi także dać ukojenie i radość."
Były Szef Liderów.
Ponownie Lider Sali Ice 25.02.2016 - 28.08.2016
Były lider sali Electric 17.07.2015 - 09.12.2015.
Były lider Ice 14.02.2015 - 17.07.2015.
Były Lider Poison 19.11.2014 - 14.02.2015.
 |
|
|
|
 |
Slend88
Sprzedawczyk

|
Wysłany: 15 Kwiecień 2015
|
|
|
Boy ty też .
Szpaczja pszed interpunckją beszt |
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
Wysłany: 16 Kwiecień 2015
|
|
|
| Po coś do jasnej dostał uprawnienia moderatora w dziale "wasze sugestie". Ma pilnować tam porządku więc to robi. |
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 16 Kwiecień 2015
|
|
|
| dobrze, że pilnuje. Zachowujcie się, a nie będzie takich tematów. Zamykam. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|