Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 12 Luty 2015 |
Propoyzcja i Skarga |
| Autor |
Wiadomość |
piotr13231
|
Wysłany: 11 Luty 2015 Propoyzcja i Skarga
|
|
|
Propozycje mam taką, aby LIDERZY zapisywali, albo chociaż czytali CALY NICK GRACZA, A NIE KILKA PIERWSZYCH ZNAKOW.
Skarga - Przez to że pewien lider NIE przeczytał/zapisał całego nicku walczącego o odznakę w godzinach w których nie było mnie na serwerze (robił 2 walki w tym dniu) mówił, że już z nim walczyłem, a to nie ja tylko jakiś inny gracz z początkiem nicku "Piotr" (jest kilku na serwerze z początkiem nicku takim), Jak kończył walki zawalczył żebym nie pisał ciągle do niego, wygrałem 6:4 i odpowiedz: "pokemon ci się bugnoł"/(nie pamiętam już które)/"Już dziś walczyłeś" i odznaki nie dostałem. |
|
|
|
 |
Rolus

|
Wysłany: 11 Luty 2015
|
|
|
Może byś tak łaskawie napisał u którego lidera tak było.
Ja nie mam z tym problemów, a jeżeli ktoś ma słabą pamięć to niech zapisuję tak jak napisałeś. |
_________________ 13.01.2015 - 17.04.2015 |
|
|
|
 |
Jojko

|
|
|
|
| napisz lida i dq :) |
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
|
|
|
| Lider nie ma obowiązku pamiętania każdego nicku jaki przewinął mu się po ekranie. Skarga bez sensu. |
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 12 Luty 2015
|
|
|
moim zdaniem lider powinien zapisywać sobie nick kto z nim walczył i kto z nim wygrał, aby nie dublować walk i odznak.
Ten przypadek to jeden, odosobniony - każdy może popełnić jakiś błąd. Nie czepiałbym się. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|