Witam
Bardzo mi się fajnie gra na tym serwerze, ale mam kilka pytań:
1. Co to jest NALOT i co jaki czas on się odbywa
2.Co trzeba zrobić aby zdobyć odznakę i co one dają
3. Gdzie są rozpisane aktualne eventy
4. Czy są na tym serwerze dobre miejsca do ekspienia pokemonów powyżej 50 levela
1. NALOT to event na którym admin spawni pokemony, a ty łapiesz. Odbywaja się co zwykle co tydzień w weekend.
2. Expic pokemony na innych pokemonach i jak się ma już dobre idzie się zawalczyć z liderem sali(maxymalny lvl 100). Jaki lider jest na serwerze i czy prowadzi walk masz pod komenda /lider. Odznaki daja satysfakcje że pokonałeś lidera.
3. Rozpisanych nie ma, jak będą to admin mówi.
4. Areny z graczami, safari(około 30lvle tam są, ale da się tam expić)
1. Nalot - Admin spawni poki a my je łapiemy i odbywa się co tydzień w weekendy.
2. Możesz walczyć dowolnymi lvlami pokemonów ale pamiętaj że lider ma 6x100lvl, walki odbywają się kiedy lider napisze na chacie. Odznaki dają satysfakcję z wygranej.
3. Aktualne Eventy to:
- OX- Pytania TAK NIE
- spleef- kopiemy pod sobą i siebie zrzucamy
- spadanka- spychamy się za pomocą wędek
- kolorki- stajemy na kolorze danego poka
- parkour- chyba nie muszę tłumaczyć
- labirynt- chodzimy w nim i kto pierwszy znajdzie wyjście ten wygrywa
- wojny magazynowe- walczymy o magazyn z cennymi rzeczami, kto da najwięcej bloków złota ten wygrywa - czyli najprościej mówiąc licytacje.
4. Takim miejscem jest safari. Możesz również expić swoje pokemony za pomocą walk z innymi Graczami.
Mam nadzieje że wszystko dobrze wytłumaczyłem i że nic nie pominąłem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum