Wysłany: 4 Luty 2015 zostalem oszukany podczas expienia pokemona z innym graczem
dzisiaj umowilem sie z graczem TajwanPl mowilem ze bez blisek/chansey bendzie to dlugo trwalo lecz powiedzial ze to nic za expienie mial dostac master balla powiedzialem ze jak wyexpi polowe dam wczesniej tak eby bylo sprawiedliwie po wbiciu zaledwie 24 lvl dalem mu mb bo nalegal po czym wbil jeszcze 10 i powiedzial ze mu sie nie chce i ze jutro podexpi powiedzialem ze to jest nie mozliwe ze expi teraz albo oddaje mb i dostaje bz za te 34 lvle powiedzial ze nie i po krotkiej wymianie zdan zgodzil sie na dalsze expienie po 1 walce przestal i poszedl afk wrucil i udawal ze nie wie o co chodzi z tym expieniem ze nie wie kim jestem powiedzialem zeby oddal mb i ze dostanie te bz po czym powiedzil ze musi isc i wyszedl wiem ze to spawa jest smieszna jednak stracilem mb przepraszam za te blendy ale sie spiesze strasznie nie mam czasu na gramatyke XD
Wysłany: 4 Luty 2015
Staraj się załatwiać następnym razem dowody takie jak ss - screenshot.
Jak tylko będzie taka możliwość admin sprawdzi logi i da ci znać w tym temacie [ tak myślę ]
_________________ Piątka na śniadanie , obiad i kolacje! Zawsze jest czas!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum