Próbowałem złapać zorue na wszystkie możliwe sposoby usypiałem ja oszołamiałem rzucałem mnóstwo pokebali i nic z tego nie wynikło jestem mocno zawiedziony tym faktem
Kieruje się z tym problem do was w jaki sposób mogę ją złapać ?
Jakie ataki oszołamiające stosować jakie pokebale piszcie liczy się każda podpowiedź
Ja kiedyś zorue złapałem na 1 pokeballa jeszcze w wersji na 1.6.4 .
Nie wiem może teraz punkt ciężkości łapania pokemonów wzrasta. Nie wiem.
Najłatwiejszym sposobem byłoby zostawić jej 1 hp (uzyc false swipa) uśpić ja sleep powderem i łapać w ultra balle i trzeba być bardzo cierpliwym.
_________________ ,,Łza potrafi być sucha jak piasek pustyni, palić jak ogień, być zimna jak lód, sprawiając ból, ale potrafi także dać ukojenie i radość."
Używaj balli z jak największą skutecznością. Najlepiej miej ze sobą pokemona posiadającego atak False Swipe jak i takiego z atakiem Thunder Wave(jak masz takiego to jeden może posiadac oba). Najpierw używając False Swipe zdejmujesz hp do 1 i jeśli posiadasz quick balle(chyba te niebieskie z żółtym X) rzucasz od razu w następnej turze, jeśli nie przerzucasz na pokemona z Thunder Wave i paraliżujesz swój cel a następnie jeśli twój pokemon ma przynajmniej 4 krotnie większy poziom rzucasz nest balle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum