Zamknięty przez: Krelon 17 Styczeń 2015 |
Liderzy sal |
| Autor |
Wiadomość |
ZapPL
|
Wysłany: 17 Styczeń 2015 Liderzy sal
|
|
|
Mam pomysł aby co 1 albo 2 miesiące odbywały się walki o lidera, aby lider był zawsze najlepszy. Ma to + i dla graczy bo nie będą musieli czekać na rekrutację pod ulubioną sale i + dla liderów bo będą mieli motywacje do bycia jeszcze lepszymi.
Myślę, że to nie najgorszy pomysł ale to zależy od administracji |
|
|
|
 |
cowe ;3

Wiek: 106 Dołączył: 03 Wrz 2014 Posty: 1072 Skąd: Z brzucha.
|
Wysłany: 17 Styczeń 2015
|
|
|
| Ty chyba oszalałeś? Trzeba czekać na Rekrutacje nie że tak, np. eragon jest liderem ghost i co miesiąc czy 2 odchodzi przez ten pomysł i cały czas by wygrywał no nie widzę sensu żeby ten pomysł coś miał do serwera. (: |
_________________ Sorki memorki ja nie gram jósz w pokemongi :3
Ale na poke tag ;ss Gram w osó uchihaha :*.
 |
|
|
|
 |
Sindia

|
|
|
|
Krótko mówiąc...
Za dużo kombinowania w czymś co i tak jest już dobre.
Lider jeżeli nie jest aktywny,nie robi walk po pewnym czasie traci ten przywilej i szuka się osoby na jego miejsce ( więcej osób=walki o lidera).
Jeżeli jest aktywny i dobrze się spisuje to nie widzę sensu w tym żeby go kimś nowym zastąpić.
Był czas zgłaszania się i jeżeli ktoś nie zdążył to niech ma żal tylko do siebie.
Niech udoskonala swój team,chociażby w danym typie,zdobywa odznaki,bierze udział w turniejach.
A kto wie? może kiedyś zwolni się miejsce. |
_________________ “She is the darkness to your light, the hatred to your love.” |
|
|
|
 |
Slend88
Sprzedawczyk

|
|
|
|
| E tam mi się podoba pomysł , kiedyś 1 liderka grass od startu liderów ciągle przegrywała rozpisywac mi się nie chce ale i tak jestem na tak ;-; . |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
Dołączam się do Sindii. Było by za dużo zamieszania itp. Poza tym pewnie chcesz zostać liderem jakiejś sali i nie che Ci się czekać na rekru ^^. I dodam, że każdy lider prawie ciągle coś zmienia w swoim teamie i go udoskonala. To jest tak jakby zmieniać admina co rok.
Jestem na NIE |
_________________ "The black rose shall bloom once more"
 |
|
|
|
 |
ZapPL
|
|
|
|
| Nie jestem pewien czy udoskonalają, bo większość walk wygrywam z max 3 pokami jedyny problem stanowiła sala Normalna... może zmieniają poki i dają lepsze ev ale z tym, że za dużo zamieszania to się nie zgadzam. Też beznadziejne jest to, że liderzy dają nowe poki shiny za stare normalne mimo gorszej natury... Może ktoś wyjaśni konkretniej czemu za dużo zamieszania? Bo ja nie widzę większego problemu... |
|
|
|
 |
Cicha
DIVA

|
|
|
|
| Zap admin nie ma czasu co chwila organizować nowych walk o lidera, zmieniać statuetkę, usuwać vipa i lidera i dawać następnej osobie co miesiąc. Poza tym lider, jest to mini npc, który ma questa "Pokonaj mnie a dam ci odznake" |
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
|
|
|
| Wyobraź sobie co 2 miesiące 16 różnych turniejów. 16 nowych liderów. A co jeśli dana osoba aspirowałaby na kilka sal? Dostanie się do turnieju o pozycję jednego lidera, odpadnie ale na drugą do której ma gotowe poki już nie może się zgłosić bo walki są rozpisane. |
|
 |
|
|