Witaj na www.PokeCraft.pl/forum

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Krelon
17 Styczeń 2015
Liderzy sal
Autor Wiadomość
ZapPL 

Wysłany: 17 Styczeń 2015   Liderzy sal

Mam pomysł aby co 1 albo 2 miesiące odbywały się walki o lidera, aby lider był zawsze najlepszy. Ma to + i dla graczy bo nie będą musieli czekać na rekrutację pod ulubioną sale i + dla liderów bo będą mieli motywacje do bycia jeszcze lepszymi.

Myślę, że to nie najgorszy pomysł ale to zależy od administracji

cowe ;3 

Ostrzeżeń:
 3/3/6
Wysłany: 17 Styczeń 2015   

Ty chyba oszalałeś? Trzeba czekać na Rekrutacje nie że tak, np. eragon jest liderem ghost i co miesiąc czy 2 odchodzi przez ten pomysł i cały czas by wygrywał no nie widzę sensu żeby ten pomysł coś miał do serwera. (:

Sindia 

Krótko mówiąc...
Za dużo kombinowania w czymś co i tak jest już dobre.

Lider jeżeli nie jest aktywny,nie robi walk po pewnym czasie traci ten przywilej i szuka się osoby na jego miejsce ( więcej osób=walki o lidera).

Jeżeli jest aktywny i dobrze się spisuje to nie widzę sensu w tym żeby go kimś nowym zastąpić.

Był czas zgłaszania się i jeżeli ktoś nie zdążył to niech ma żal tylko do siebie.
Niech udoskonala swój team,chociażby w danym typie,zdobywa odznaki,bierze udział w turniejach.

A kto wie? może kiedyś zwolni się miejsce.

Slend88 
Sprzedawczyk

E tam mi się podoba pomysł , kiedyś 1 liderka grass od startu liderów ciągle przegrywała rozpisywac mi się nie chce ale i tak jestem na tak ;-; .

adiii132 
Adiii

Dołączam się do Sindii. Było by za dużo zamieszania itp. Poza tym pewnie chcesz zostać liderem jakiejś sali i nie che Ci się czekać na rekru ^^. I dodam, że każdy lider prawie ciągle coś zmienia w swoim teamie i go udoskonala. To jest tak jakby zmieniać admina co rok.
Jestem na NIE

ZapPL 

Nie jestem pewien czy udoskonalają, bo większość walk wygrywam z max 3 pokami jedyny problem stanowiła sala Normalna... może zmieniają poki i dają lepsze ev ale z tym, że za dużo zamieszania to się nie zgadzam. Też beznadziejne jest to, że liderzy dają nowe poki shiny za stare normalne mimo gorszej natury... Może ktoś wyjaśni konkretniej czemu za dużo zamieszania? Bo ja nie widzę większego problemu...

Cicha
DIVA

Zap admin nie ma czasu co chwila organizować nowych walk o lidera, zmieniać statuetkę, usuwać vipa i lidera i dawać następnej osobie co miesiąc. Poza tym lider, jest to mini npc, który ma questa "Pokonaj mnie a dam ci odznake"

Kiririn 
Baaaka

Wyobraź sobie co 2 miesiące 16 różnych turniejów. 16 nowych liderów. A co jeśli dana osoba aspirowałaby na kilka sal? Dostanie się do turnieju o pozycję jednego lidera, odpadnie ale na drugą do której ma gotowe poki już nie może się zgłosić bo walki są rozpisane.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi