Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 31 Grudzień 2014 |
Ukradli odznakę po wygranej walce |
| Autor |
Wiadomość |
WikaPL

|
Wysłany: 30 Grudzień 2014 Ukradli odznakę po wygranej walce
|
|
|
Na walkach w sali dark u wiki123 wygrałam, i gracz zabrał mi odznakę, wiki123 jest świadkiem.
Nick złodzieja : minekrystian0 czy coś w tym stylu.
Wiki123 dała mi 2 odznakę, którą w tej chwili mam, więc proszę przekazać ukradzioną odznakę liderowi sali. |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
Wysłany: 30 Grudzień 2014
|
|
|
moge dodać że widziałem to zajście na chacie
dodatkowo skąd osoba która pewnie nie ma samych setek nie mogła zdobyć odznaki wiki (wcześniej nikusi) |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
Wysłany: 30 Grudzień 2014
|
|
|
Rada ode mnie - ukradl? Niech ukradnie, i tak jak bedzie chcial walczyc bedzie powtarzal walke poty nie wygra ;)
ps wiki liderem? *faceplam.* |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|