Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 23 Grudzień 2014 |
Zbugowane evo porygona-z |
| Autor |
Wiadomość |
nsmarycha

|
Wysłany: 22 Grudzień 2014 Zbugowane evo porygona-z
|
|
|
| Witam, otóż postanowiłem sobie zrobić porygona-z, kupiłem itemek do evo porygona2 (Up-Grade) z item shopu, a Dubious Disc kupiłem od KartoniQ'a w grze za 12 stacków, bez mniejszych problemów evo do na porygona2, gdy chciałem zrobić z niego porygona-z poprosiłem Torka o pomoc, gdy dałem porygona2 Torkowi z założonym itemkiem, Torek powiedział że go nie ma, zdenerwowałem się i myślałem że kłamie, ale itemek wypadł i go nie było widać, znalazłem go po chwili, potem poprosiłem Kiririn o pomoc przy evo, ale sytuacja się powtórzyła i znowu wypadł, powiedziała że to może zbugowany itemek, poprosiłem Lotosika o pomoc a ona mi go wymieniła, po czym poprosiłem adiiii123 żeby mi pomógł, na działce zbugował mi się trader więc poszliśmy na /warp wymiana tam gdy mu go dałem oczywiście z założonym itemkiem, znowy wypadł ale już nie wrócił, szukaliśmy go 20-30 min w wymieniarce, ale go nie znaleźliśmy, mogę prosić o zwrot itemku lub chociaż o zespawnienie porygona-z żebym mógł go złapać, jeśli się nie będzie dało evo? Bardzo proszę o zajęcie się całą sytuacją. |
_________________ Lider Sali Water c(: |
|
|
|
 |
Arejcz
|
Wysłany: 22 Grudzień 2014
|
|
|
Pewnie kupiłeś zbugowany itemek który musisz zamienić na inny (tak mi się wydaje)
Poproś admina o zamianę itemka. |
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
Wysłany: 22 Grudzień 2014
|
|
|
| Widać że nie przeczytałeś. Wymienił i stracił a pokemon nie ewoluował. |
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|