Zamknięty przez: admin 16 Grudzień 2014 |
AmnesiaHaze |
| Autor |
Wiadomość |
Ziggy584
Król Powrócił
Wiek: 111 Dołączył: 12 Paź 2014 Posty: 414 Skąd: A z Kosmosu
|
Wysłany: 15 Grudzień 2014 AmnesiaHaze
|
|
|
Amnesia ale to juz troche przesada.
Ja sie tylko pytalem czy marycha jest facetem dziewczyna czy obojniakiem.Bo polowa osob na serwie mowi ze marycha to obojniak albo dziewcyzna,
Pozniej ty amnesia do mnie napisales (1 min po) cytuje: ,,Ziggy a ty kim jestes?"
ja odpowiedzialem ze facetem a on napisal ze jestem gownem oto ss'y:
Bez tytułu.png
|
 |
| Plik ściągnięto 74 raz(y) 193.02 KB |
|
|
|
|
 |
Torek
World is Mine

Wiek: 26 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 1458 Skąd: Sakurasou
|
Wysłany: 15 Grudzień 2014
|
|
|
| Bezsensowna skarga. Jak zawsze. |
|
 |
Ziggy584
Król Powrócił
|
|
|
|
| torku ale ja sie tylko kiedys pytalem czy marycha to facet czy dziewcyzna a inny odpowiadali ze obojniak wiec... |
|
|
|
 |
madzia_x3

|
|
|
|
Ziggy, kiedy ty wreszcie przestaniesz? Z tego co widać to SAM prowokujesz do takich odzywek. To już się robi nudne, nawet bardzo :) Po prostu wszystkich chcesz się pozbyć ;//// Pewnie i mnie ;_;
Dziękuję, dobranoc ^^ |
_________________ Były lider electric.
 |
|
|
|
 |
BelialaForEver

|
|
|
|
| Wg mnie skarga bez sensu. Proszę o zamknięcie tematu XD |
_________________ Smoke Weed Everyday :D |
|
|
|
 |
Szczerbatek666

|
|
|
|
Jeeeedziemy ;]
1) Ziggy ty nie raz obrażasz
2) jak dla mnie mial racje
3) a gdzie skarga na koraks madzie, jesteś już gotowy jak napiszą że cie nie lubią aby palnąć ss
4) Nikt cie nie lubi; np przez to
5) daj se siana bo mamy z ciebie tylko beke
6) i tak amne nie dostanie kary bo all wiedzą że lubisz prowokować jak mały ''konfident'' bo nim jestes xD
7)Jestem za ukaraniem tego derpiny co spami na innych
8) 8 mogę pisać o jego wadach bez końca
nie mówię że sam jestem idealny ;]
Popieram jestem za zamknięciem tematu bo ziggy to nie ogar ;]
ps. sorky że podałem nick madzi i koraksa ale to przykład, all popełniają błędy a ty je podkreślasz a sam jesteś duuuuuuuuuużo gorszy
Wiec mute na forum bd ok i w grze Eloszka ;] |
_________________ =-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=
Spychany pod powierzchnię butem,
Może jestem trupem, skoro mówisz tak?
I tak wrócę. Szykuj się na trupi jad!
=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
 |
|
|
|
 |
KartoniQ
Czarnoksiężnik
|
|
|
|
Ludzie złoci...z jak bardzo błahych spraw wy robicie aferę? Gram na serwerze z grupką infantylnych dzieci czy z prawdziwymi gamerami z krwi i kości? '_'
A temat jak dla mnie do zamknięcia bo jeśli ktoś miałby dostać naganę to oboje graczy - jeden za tekst o obojniaku a drugi za gówno czy co to tam było. |
_________________ #ByłyLiderBug
#ByłyQuestMaker
#PoBanie
#TrocheTuJuzJestem
Obrazek by Shinozaki_Chan :3
 |
| Ostatnio zmieniony przez KartoniQ 15 Grudzień 2014, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Ziggy584
Król Powrócił
|
|
|
|
Szczerbatek wez sie ogatnij a nie zgrywasz jakirgos swietoszka.
Ja sie tylko na czacie grzecznie spytalrm czy marycha to facet dziewczyna czy obojniak.
Jakies 2 dni temu pytalem sie czy marycha to dziewczyna czy facet bo np torek mowi na niego/nia marysiu.
Po tym sie z tym zapytalem i prawie wszyscy mi powiedzieli ze obojniak albo to i to.
Wiec badz cicho bo zachowujesz sie jak typowy hejter.
Widac ze pewnie siedzisz przed kompem wrzeraz chipsy i popijasz cola.Wedlug mnir powinienes troche przestac grac na kompie i wyjsc na dwor i troche pograc w pilke czy cos a nie ciagle siedzisz przed kompem i tylko mnie hejtujesz.
Musisz sie troche ogarnac.
A co do skarg na ,,Wszystkich" lideroe to na nich np pawkox amme skladam skargi poniewaz pawkoxowi sie nie chce wbijac bo ma niby nauke... Nie sadze zeby w 6 klasie musialby sie tak duzo uczyc wystarczyloby zapamietawyac wszysyko z lekcji albo sie chwile poduczyc po szkole.A amme to sie zachowuje jak krol mysli ze jemu wszystko wolno.
A ty szczervatrk przestan bugowac Tmy i zachowywac sie jak typowy dzieciuch.
P.S ogarnij ortografie. ,,Dorosly dzieciaku" |
|
|
|
 |
AmnesiaHaze
Lider Sali Fighting

|
|
|
|
| Po 1 Ziggy ogarni orto bo mnie oczy bolą masz edytuj tekst jak masz problemy z pisaniem.Po 2 jestem królem i wisi mi to co dajesz w tym poście.Po 3 zachowujesz się jak dziecko co ma 5 lat nie wiem czy chcesz zabłysnąć przed kolegami aj poczekaj najpierw trzeba mieć przyjaciół. |
_________________ Wszystkie moje teksty i obrazki są sponsorowane przez firmę
 |
|
|
|
 |
Krukx12
Były Lider.

|
|
|
|
Ehh, jak ma się wrócić gdy trzeba tłumaczyć kto to obojnak.
Po 1 nie "obojniak" a obojnak.Po 2 Obojnak to forma życia która ma w sobie komórki żeńskie i męskie, po 3 do czego dochodzicie takimi bezsensownymi wymianami zdań ? Temat bez sensu i do zamknięcia.
Pozdrawiam, Kruk. |
_________________ ..Bo człowiek zapomina, że pieniądze to tylko waluta... ~ Kruk. |
|
|
|
 |
BelialaForEver

|
|
|
|
| Ziggy584 napisał/a: | Szczerbatek wez sie ogatnij a nie zgrywasz jakirgos swietoszka.
Ja sie tylko na czacie grzecznie spytalrm czy marycha to facet dziewczyna czy obojniak.
Jakies 2 dni temu pytalem sie czy marycha to dziewczyna czy facet bo np torek mowi na niego/nia marysiu.
Po tym sie z tym zapytalem i prawie wszyscy mi powiedzieli ze obojniak albo to i to.
Wiec badz cicho bo zachowujesz sie jak typowy hejter.
Widac ze pewnie siedzisz przed kompem wrzeraz chipsy i popijasz cola.Wedlug mnir powinienes troche przestac grac na kompie i wyjsc na dwor i troche pograc w pilke czy cos a nie ciagle siedzisz przed kompem i tylko mnie hejtujesz.
Musisz sie troche ogarnac.
A co do skarg na ,,Wszystkich" lideroe to na nich np pawkox amme skladam skargi poniewaz pawkoxowi sie nie chce wbijac bo ma niby nauke... Nie sadze zeby w 6 klasie musialby sie tak duzo uczyc wystarczyloby zapamietawyac wszysyko z lekcji albo sie chwile poduczyc po szkole.A amme to sie zachowuje jak krol mysli ze jemu wszystko wolno.
A ty szczervatrk przestan bugowac Tmy i zachowywac sie jak typowy dzieciuch.
P.S ogarnij ortografie. ,,Dorosly dzieciaku" |
Ziggy właśnie dałeś opis siebie. Szczerbatek jest miły i 1000 razy lepszy od ciebie. Normalnie chciałbyś all liderów zdegradować. To jest dla mnie poprostu chore. |
_________________ Smoke Weed Everyday :D |
|
|
|
 |
Ziggy584
Król Powrócił
|
Wysłany: 16 Grudzień 2014
|
|
|
Mily tak tak..
Chyba falszywy.Kiedys z nim gadalrm na ts'ie i tam on mi expil bugowal Tmki na moich pokach.Ale raz sie mnie spytal czy sprzedam sh dragonite'a .Ja powiedzialem ze nie i on pozniej caly czas mnie prosil abym sprzedal nawet dawal ofy za sh bagona alr ja sie nie zgodzilem.Nastepnego dnia mnie ciagle wyzywal na ts'ie itp.
Beli wiec chyba tylko do ciebir jest taki ,,mily" |
|
|
|
 |
Ziggy584
Król Powrócił
|
|
|
|
| I jeszcze jedno. Gdyby ktos inny tak napisal by dostal kare a nasz ,,krul aha" nie dostanie zadnej kary. |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
|
|
|
Jak ten post czytałem to nie dałem rady przestać się śmiać.
Ziggy ja na twoim miejscu bym ogarnął orto i nie pisał bezsensownej skargi.
P.S. Dzięki Kruk . Już dzięki tobie 1/3 serva wie co to obojnak :) |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
Hyo
Wrzód

|
|
|
|
| Ziggy, musisz psuć harmonię tego serwera swoim dziecinnym zachowaniem? Myślałem że posiadasz chociaż troche oleju w głowie. |
_________________ Powróce... Powróce i znowu zostane liderem! Ale najpierw herbatka o3o |
|
|
|
 |
|
|