Dzieńdobry. Dzisiaj postanowiłem sobie zagrać na pokecraftcie na którym nie grałem już naprawdę od bardzo dawna. Niestety nie mogłem zalogować się na serwer przez błąd, a wygląda to tak: klikam w grze Serwer Pokecraft.pl potem wpisuje swoje hasło wyskakuje mi wiadomość Wczytywanie pokemonów i nie znika przez naprawde duży okres czasu nie dając mi się zalogować, więc zgłaszam się na forum o rozwiązanie problemu. Czytałem też troche o tym na forum i widziałem, że niektórzy gracze też mają ten problem. Proszę zróbcie coś z tym.
W 99% procentach denek przygotowuje nam up'data i server aby wszystko sprawnie chodziło.
ten 1% to szansa na to że coś robią w hostingu
_________________ ,,Łza potrafi być sucha jak piasek pustyni, palić jak ogień, być zimna jak lód, sprawiając ból, ale potrafi także dać ukojenie i radość."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum