Zamknięty przez: admin 9 Grudzień 2014 |
Skarga na nsmarycha |
| Autor |
Wiadomość |
__Boy__
Bohater Lodu!

Wiek: 25 Dołączył: 30 Kwi 2014 Posty: 994 Skąd: Wykuty Z Lodu
|
Wysłany: 8 Grudzień 2014 Skarga na nsmarycha
|
|
|
A więc gracz ten zachowuje się wobec mnie bardzo bezszczelnie.
Zaczęło się od tego że poprosiłem kiri aby zrobiała event a nsmarycha zaczął mi pisać że mam 0 szacunku i potem się jeszcze kłóciliśmy. Po pewnym czasie zdenerwowałem się i napisałem że dam mu ignore, on mi odpisał że nie mogę mu dać ignore do czasu kiedy nie zdobędzie mojej odznaki. A więc ignore mu nie dałem. Zapytałem się kiririn czy aby na pewno nie mogę mu dać ignore. Kiri napisała mi na /m że mogę mu dać ignore ale na walke o odznakę musze mu zdjąc na chwile to ignore. Po czym pisał kilkakrotnie, że się nie znam i powiedział że pewnie mam 12 lat i (nie pamiętam) (a tak naprawdę to nie mam 12 lat..).
Gracz ten bardzo mnie wkurzył. Proszę o choć chwilowe mute
co prawda ss nie mam ale logi są :D
Pozdrawiam Boy'ek |
_________________ ,,Łza potrafi być sucha jak piasek pustyni, palić jak ogień, być zimna jak lód, sprawiając ból, ale potrafi także dać ukojenie i radość."
Były Szef Liderów.
Ponownie Lider Sali Ice 25.02.2016 - 28.08.2016
Były lider sali Electric 17.07.2015 - 09.12.2015.
Były lider Ice 14.02.2015 - 17.07.2015.
Były Lider Poison 19.11.2014 - 14.02.2015.
 |
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
Wysłany: 8 Grudzień 2014
|
|
|
| Nie wiem czego dotyczyła ta kłótnia bo akurat nie było mnie przy komputerze ale pytanie na msg było jak już wróciłam i odpowiedziałam zgodnie z własnym stanowiskiem w tej sprawie. |
|
 |
nsmarycha

|
|
|
|
| Słuchaj kolego, masz problem do mnie to masz komende /ignore. Napisałem Ci żebyś nie rozkazywał Kiririn tylko poprosił, bo nikt jej nie kazał robić robić tego eventu, tylko chciała zrobić z własnej woli, za kogo ty się uważasz że jej rozkazujesz? Zwróciłem Ci uwagę żebyś poprosił a ty mi wyskoczyłeś z wątami żebym Ci nie rozkazywał. Myśl czasami co piszesz, nie padło z mojej strony żadne obraźliwe słowo kierowane ku twojej osobie, więc dajesz skargę bez powodu. Naucz się trochę kultury to z mojej strony w tym temacie. |
_________________ Lider Sali Water c(: |
|
|
|
 |
nsmarycha

|
|
|
|
| Ps. nawet w logach nie ma że Cie wyzywałem czy coś w ten deseń :) |
_________________ Lider Sali Water c(: |
|
|
|
 |
FreeStylePlay
|
|
|
|
| W logach jest pokazane co napisałeś |
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
Wysłany: 9 Grudzień 2014
|
|
|
| Taka rada do was. Przestańcie we wszystkim polegać na logach. O wiele wiele łatwiej będzie rozstrzygać spory kiedy będziecie mieli screeny jak ktoś was wyzywa. |
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 9 Grudzień 2014
|
|
|
spokojnie, dajcie sobie /ignore i po sprawie, skoro nie potraficie pisać w cywilizowany sposób to jest to jedyna rozsądna propozycja.
Zamykam. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
|
|