1. Zorganizować bitwy (bez liderów) o lidera liderów
2. dorobić mini gierkę igrzyska śmierci
3. dać niektóre słabsze tm'y do sklepu dla graczy
4. dodać moda aircraft mod
5. gra pod moda Solar Apocalypse
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
I co niby miałby robić ten lider liderów, poza tym niby dl miałby być liderem liderów bez walki z liderami. To się mija z celem, jak dla mnie jest to tylko pomysł na darmowego vipa.
1. Miała byc e4. Po za tym lider liderow jak mówisz moze i by wygrał w zawodach ale na 100 % znalazłaby sie osoba ktora odpadła wczesniej a jest w stanie go pokonać
2. Jest w planach
3. To zalezy od QM i Adminow
4. Latac możecie na pokemonach
5. J.w
_________________ Siła co zamienia w lód. Jest we mnie, jestem nią.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum