Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 14 Listopad 2014 |
Skarga na gracza Norbit344 |
| Autor |
Wiadomość |
Krukx12
Były Lider.

|
Wysłany: 13 Listopad 2014 Skarga na gracza Norbit344
|
|
|
Urządziłem OX, wygrał go gracz bodajze Qmilix (nie pamietam dokladnie nicku).Na mtmoon chcialem dac mu nagrode (shiny haunter) gdy obaj bylismy w TradeMachine i zaakceptowalismy on nic nie mial a ja w eq z miejscem poka a ja mialem nidornia (on dal do trade) i hauntera tez mialem, jedyne co... to zniknęla moja Starmie która miałem przy sobie, to ta sama której używam do robienia walk, przez jakiś czas myślałem że to bug, ale zobaczyłem z nią gracza Norbit344, gracz nie mial vip'a wiec nie mógł jej nazwać w ten sam sposób (&bNe&3Farius) Wiem, że to moja starmie, gdyż gracz ten kręcił się w czasie tego "bugu".Teraz gdy chciałem ją odzyskać (Uspokajała mnie Beliala) Gracz nie chciał mi jej oddać ... Proszę o ukaranie gracza Norbit344.
Pozdrawiam, Kruk. |
_________________ ..Bo człowiek zapomina, że pieniądze to tylko waluta... ~ Kruk. |
|
|
|
 |
Toczinek

|
Wysłany: 14 Listopad 2014
|
|
|
Poważna sprawa
|
_________________ Toczin jest miłością Toczin jest życiem
 |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
|
|
|
| Jak denek przeczyta twój post to pewnie Ci odda poka |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
| oddam, ale niestety losowego poka :( (chodzi o naturę i ataki). Norbit344 do więzienia na czas wyjaśnienia sprawy. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|