Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 3 Listopad 2014 |
Skarga na gracza jestem |
| Autor |
Wiadomość |
patrykozaur123

|
Wysłany: 2 Listopad 2014 Skarga na gracza jestem
|
|
|
nie chciało mi się zmieniać konta więc postanowiłem zagrać na brata bo on przedtem grał, a że nie mam najszybszego kompa to uruchamianie trwało by długo
a więc chce kupić chensy i pisze do mnie gracz jestem (wiem dziwna nazwa) nie dochodzimy do porozumienia i po tym jak on napisał ze ma 16 lat zadawałem mu pytania np.
- kto był pierwszy na księżycu i kiedy
- kiedy była bitwa pod grunwaldem
- kto był pierwszym królem polski
- pierwiastek trzeciego stopnia liczby osiem
Takie podstawy
Nie wiedział kompletnie nic i własnie napisal mi to
jestem.png
|
 |
| Plik ściągnięto 75 raz(y) 893.02 KB |
|
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
| Ostatnio zmieniony przez patrykozaur123 2 Listopad 2014, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
patrykozaur123

|
Wysłany: 2 Listopad 2014
|
|
|
| Pisałem i robiłem sreena jednocześnie więc proszę sie nie dziwić |
_________________ "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." ~Itachi Uchiha
"Jestem tym silniejszy im silniejszy jest mój oponent. Nigdy się nie zmęczę, więc nie mogę zostać pokonany." ~Kisame Hoshigaki
"Jeśli kogoś zabijasz, ktoś inny przyjdzie, by zabić ciebie… Nienawiść to niekończący się łańcuch. Wojna to obosieczny miecz, który przynosi krzywdę, cierpienie i śmierć obydwu stronom.” ~Nagato (Pain)
„Wiesz jak się gra w szachy… czasami trzeba poświęcić jakąś figurę!” ~Orochimaru
 |
|
|
|
 |
hamtaro
Były Lider

|
|
|
|
 |
Shudar
Były lider

|
Wysłany: 2 Listopad 2014
|
|
|
| Ty nie jesteś chyba nauczycielem,żeby odpytywać graczy z matmy,hiry i przyrody(nie wiem jaki konkretnie przedmiot ścisły).I zgadzam się z hamtaro,że powinieneś mu poprostu dać /ignore. |
_________________ Pierwszy lider Fire
Gram od początku serwera. |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 3 Listopad 2014
|
|
|
| daj mu ignora. To co napisał świadczy o nim , nie o Tobie. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|