Zamknięty przez: admin 23 Październik 2014 |
Skarga |
| Autor |
Wiadomość |
PiTr0x
|
Wysłany: 18 Październik 2014 Skarga
|
|
|
Chcialbym zlozyc skarge na Lidera sali Psychic "Devolay". Przez ostatnie 3 dni widzialem jak ustalil tylko 3 walki pod rzad ktore trwaly 10-15min w przeciagu tych 3 dni. Najczesciej gdy wchodzi na serwer to robi wlasnego oxa na ktorym ustawia setsala i najczesciej na nim oszukuje. Po oxie najwiecej to on tylko nic nie robi.
Bardzo bym prosil o degradacje tego lidera poniewaz on nie wykonuje swoich obowiazkow
Dziekuje :D |
|
|
|
 |
BelialaForEver

|
Wysłany: 18 Październik 2014
|
|
|
| Cześciowo się zgadzam z Pitroxem. Np. dzisiaj zamiast zrobić walki to czeka na event ufo, który jest za 40 minut dopiero. Po drugie tak samo nadużywa setsala. |
|
|
|
 |
PiTr0x
|
|
|
|
dominik moze i ma prawo robic oxa ale to nie znaczy ze ma na to nad uzywac komendy do setsali
a walki robi zbyt rzadko a jak ma robic to tylko do 2-3 osob z nim walczy
|
|
|
|
 |
szkielet111
|
|
|
|
Zgadzam się Z PiTr0xem ponieważ devolay żywa komendy setsala do oxa i robi walki zbyt rzadko i są zbyt krótkie |
|
|
|
 |
Stranger_1201
|
|
|
|
| Zgadam się z tym |
|
|
|
 |
BadMan

Wiek: 31 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 23 Skąd: Się Biorą Dzieci
|
|
|
|
Chlopak robi wam OX-y zebyscie sobie zarobili a wy go jeszcze flejmicie ... TRAGEDIA :)
Moze i robi rzadko walki ale " lider to nie robot , zycie poza gra tez ma " ;) |
|
|
|
 |
__Boy__
Bohater Lodu!

Wiek: 25 Dołączył: 30 Kwi 2014 Posty: 994 Skąd: Wykuty Z Lodu
|
Wysłany: 19 Październik 2014
|
|
|
| Popieram |
_________________ ,,Łza potrafi być sucha jak piasek pustyni, palić jak ogień, być zimna jak lód, sprawiając ból, ale potrafi także dać ukojenie i radość."
Były Szef Liderów.
Ponownie Lider Sali Ice 25.02.2016 - 28.08.2016
Były lider sali Electric 17.07.2015 - 09.12.2015.
Były lider Ice 14.02.2015 - 17.07.2015.
Były Lider Poison 19.11.2014 - 14.02.2015.
 |
| Ostatnio zmieniony przez __Boy__ 20 Październik 2014, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
PiTr0x
|
|
|
|
moze i robi oxy ale nie wolno mu nad uzywac setsala
a zamiast robic walk to siedzi na dupie(bez obrazy) prze pol dnia na serwerze |
|
|
|
 |
pawkox

Wiek: 23 Dołączył: 18 Lis 2013 Posty: 345 Skąd: Małopolska
|
|
|
|
| zgadzam się z pitr0xem |
|
 |
Sheax

|
|
|
|
| Po części się zgadzam z PiTr0xem ale bad też ma racje ale mnie ''dziwi'' to że nie jest liderem od tygodnia a nawet własnej sali nie ma (wypożycza od h5...) oraz 2 poki pożyczone od wiki123 - slowbro i alakazam ... Zamiast tych OX powinien robić własna sale / poki -.- |
_________________ ~Nie ważne ile razy będę cie solił i tak będziesz popieprzony...
Wszystkie moje teksty i obrazki są sponsorowane przez firmę
Nick Steam:Szix♥
 |
|
|
|
 |
BadMan

Wiek: 31 Dołączył: 03 Paź 2014 Posty: 23 Skąd: Się Biorą Dzieci
|
|
|
|
| To nie lepiej poprostu mu to napisac ? ludzie popelniaja bledy ... z reszta .. Wszystkim nie dogodzisz ... JAk zrobi walki to inni chca ox-a , jesli robi ox-a to inni chca walki ... Dogadajcie sie z nim osobiscie a nie skladajcie skarge i placzecie za przeproszeniem " jak dzieci " |
|
|
|
 |
Devolay [Usunięty]
|
|
|
|
Sheax : To że mam wyporzyczoną sale i 2 poki od wiki to chyba sa prywatne sprawy nie?
Ona ma 2 moje poki ja mam 2 jej .Jest takie powiedzenie ''nie wtykaj nosa w nie swoje sprawy''
PiTr0x : Ehh nie wiem czy wiesz ale walki sa reguralnie 2 dni bo mam zaległości w szkole rozumiesz? nie mam zbytnio czasu na walki jeśli już je robie ta sa max 3 osoby .... tak ja wyzej BadMan napisał ze jak robie oxa to chcecie walki a jak robie walki to oxa ...
Beliala : Zabronisz mi chodzic na eventy ? żebym jak maszyna te walki robił ? pozatym były wtedy walki przed eventem UFO i napisałem że dokoncze po evencie , nie sądziłem ze event bedzie trwał 2 godziny ... |
|
|
|
 |
Sheax

|
|
|
|
| Hmm a jak wyjaśnisz nadużywanie setsali ?:x//// hmm wiki chce odzyskać te poki (pisała ci -.-) a ty nic na to wiec? a jak masz czas na robienie ox to zrób własnego alakazama i slowbro a nie kozaczysz tak samo z sala. |
_________________ ~Nie ważne ile razy będę cie solił i tak będziesz popieprzony...
Wszystkie moje teksty i obrazki są sponsorowane przez firmę
Nick Steam:Szix♥
 |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
|
|
|
| Sheax napisał/a: | | Hmm a jak wyjaśnisz nadużywanie setsali ?:x//// hmm wiki chce odzyskać te poki (pisała ci -.-) a ty nic na to wiec? a jak masz czas na robienie ox to zrób własnego alakazama i slowbro a nie kozaczysz tak samo z sala. |
Sheax zgadzam sięę |
_________________ "The black rose shall bloom once more"
 |
|
|
|
 |
mycios
RaxaHax

|
|
|
|
| Ale naprawdę przeszkadza wam to że ktoś ma wypożyczone poki czy nie ma własnej sali? Nie jest to nikogo sprawa poza wiki a Devo, jakby wiki były bardzo potrzebne te poki to by je od razu odebrała. Każdy ma własne życie i nie musi się nikomu spowiadać "A to mnie nie było bo się musiałem uczyć i przepraszam :C". Ludzie naprawdę, ogarnijcie się. To że ktoś nie ma sali czy też własnych poków to nie powód by zabierać mu lida. Nie wpier.. się nikomu w jego życie prywatne czy na serwie. |
|
|
|
 |
|
|