Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: BaT69 16 Październik 2014 |
Przeprosiny |
| Autor |
Wiadomość |
HardcorX
|
Wysłany: 16 Październik 2014 Przeprosiny
|
|
|
| Nwm co mam zrobić żebym mógł wyjść z więzienia. Jestem więzieniu ponieważ się zdenerwowałem bo Krelon "Niby" Miał crasha odrazu po przegranej walce, i mysłałem że Krelon Uciekł Już Wgl i nie da odznaki koledze. Ja go przepraszam że Pokemona Tak Nazwałem ale to było z zdenerwowania. |
|
|
|
 |
madzia_x3

|
Wysłany: 16 Październik 2014
|
|
|
| Z tego co wiem zostałeś wtrącony do więzienia na 1 dzień. Pouczysz się, prześpisz i będziesz mógł normalnie grać. |
_________________ Były lider electric.
 |
|
|
|
 |
HardcorX
|
|
|
|
| Jakby Krelon "niby" crasha nie miał to by nie było takiego zamieszania. |
|
|
|
 |
HardcorX
|
|
|
|
| Zakładam że wszystko to moja wina, ja brzydkie słowa gadałem o Krelonie , Ja mu z crashowałem Pokecrafta. Ja go Bardzo Przepraszam , Najwyżej Posiedzę W Tym Więzieniu.Nie zgłoszę się już Na Lidera. |
|
|
|
 |
BaT69

|
|
|
|
Tak jak pisała madzia, zostałeś wsadzony do więzienia na 1 dzień, za obrazę Krelona. To, że Mu crashuje, to nie jest ani Twoja, ani Jego wina, lecz złość w żadnym wypadku nie upoważnia do łamania regulaminu.
PS: Zgłoszenie na lidera sali możesz składać na forum bezwzględnie na to, czy jesteś w więzieniu, czy też nie. |
_________________ The biggest coward of a man is to awaken the love of the woman, without intention of loving her. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|