Zamknięty przez: admin 21 Październik 2014 |
Lider sali Dragon |
| Autor |
Wiadomość |
Sincl4ir
Sincl4ir
|
Wysłany: 15 Październik 2014 Lider sali Dragon
|
|
|
| Mam pytanie, dlaczego nie ma sali dragon? |
|
|
|
 |
wiki123
Nah

|
Wysłany: 15 Październik 2014
|
|
|
| Ponieważ nie ma wystarczającej ilości pokemonów dragon - jest tylko Dragonite, Slamanace, Flygon, Altaria i Rayquaza (W teamie lidera jest zakaz legend). Ja osobiście uważam, że lider dragon mógłby być, ponieważ ile mamy jeszcze czekać na kolejny update w którym jeszcze nie wiadomo czy dodadzą kolejnego smoczego poka. Nie można byłoby przymknąć oka na tą 1 legende? |
|
|
|
 |
Sincl4ir
Sincl4ir
|
|
|
|
Właśnie xD To mój ulubiony tym (chociaż nie mam żadnego smoka i nie znam się na pokemonach) xD |
|
|
|
 |
Rolus

|
|
|
|
| Zamiast Rayquazy dajesz innego poka tylko że SH i masz team. |
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
|
|
|
| Jakby było 5 poków nie legendarnych typu smok na ostatniej formie ewolucji wtedy można by myśleć. Co za frajda jak lider ma tylko 3 różne poki i 3 ich wersje shiny. |
|
 |
Krelon
Alpha Luxray

|
Wysłany: 18 Październik 2014
|
|
|
Liderzy w Pokemon mieli róznorodne pokemony w swoich teamach. Pokemony sh i normalne to dla mnie ten sam gatunek. Musicie cierpliwie czekac na kolejne pokemony dragon ;)
Wiki legendy pokemonow zwykle pojawialy sie po pokonaniu e4, wiec to niemozliwe by jakis lider miał legende w teamie (rozumiem ze teraz mi powiesz ze np. podniebna trójca jest przed e4, ale to wyjątek) |
_________________ Siła co zamienia w lód. Jest we mnie, jestem nią.
 |
|
|
|
 |
master0102
Master0102

|
|
|
|
 |
PatrolPL
|
Wysłany: 19 Październik 2014
|
|
|
Z tego co wiem Seadra też może być w teamie smocznego lidera (tak było w wersji crystal)
Więc niekoniecznie musi być typu smoczego ale mieć jego ataki :)
Pamiętam też że Gyarados i Charizard był chyba używany przez trenerów w smoczej sali. Takie info pomocnicze na temat poków "smoczych" z wersji pokemon Crystal. |
_________________ "Umrzesz dopiero wtedy, gdy inni o tobie zapomną..." |
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
|
|
|
| W konsolowych pokemonach liderzy nie trzymali się tak ściśle reguły 6 pokemonów danego typu. Nie będzie lidera sali dragon póki nie będzie 6 różnych pokemonów tego typu. Co to za lider jak ma tylko 3 rożne gatunki pokemonow bo 3 pozostałe to ich wersje shiny. |
|
 |
Sheax

|
|
|
|
| up@ kiri zgadzam się po częsci ale są 4 pokemony dragon altaria dragonite salamance i flygon ;-; |
_________________ ~Nie ważne ile razy będę cie solił i tak będziesz popieprzony...
Wszystkie moje teksty i obrazki są sponsorowane przez firmę
Nick Steam:Szix♥
 |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
Wysłany: 21 Październik 2014
|
|
|
| poczekajmy. Aktualnie mamy problemy z dobraniem składu z serwera (mało zgłoszeń), a Wy już chcecie kolejnego lidera. |
_________________ Dołącz do NAS ! ----> www.facebook.com/Pokecraftpl
 |
|
|
|
 |
|
|