Proszę o unban dostałem niby bana za przemyd bd !?!?!? z kąd miałem to przemycac sprzedałem kolesiowi legende a on dał mi bd!? co to ma być!? koleś powiedział że ma bd z starej edycji pewnie moje bd znikły odajcie mi je -.-!!!
hampion tymi z /warp góry one były bugiem a ty je łapałeś a te bd to jest inna sprawa sprzedałeś legendę dostałeś zapłatę ten kolo powinien dostać bana a nie ty jak już to logi mogą cie ocalić ale nwm czy logi sięgają tak starych wydarzeń napisz do denka na pw o tym kolesiu co dał ci te bd
te moltresy z warp góry mi znikły po 2 dniach ... to po 1 po 2 nick tego gośćia to jakiś ProKubi jakoś tak nie jestem do końca pewien ale interesuje mnie czemu administracja banuje jak ma nie potwierdzone info... nawet nie spytała mnie o wypowiedzenie się na ten temat . ale i tak mam bana do dziś .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum