Od kiri uslyszalem ostatnio , ze koraks wchodzi raz na dwa tygodnie i robi walki, dalej ma lidera . Moim zdaniem zachowanie powinno byc wziete pod uwage . Jest duzo ludzi ktorzy kochaja fly i chca liderkiem zostac (no w tym ja, bo je Staraptor <333) Przemyslcie to dobrze :)
Yyyyy ... Aha? Przecież już ze serwerem się pożegnałeś. Po co była ta szopka z wątkiem że odchodzisz jak w planach miałeś zrezygnowanie z posady lidera bug i przejścia na flying? Ale ja ogólnie jestem za zwolnienem koraksa, ponieważ wchodzi rzadko (dziś tylko siedział trochę dłużej bo nowa wersja) i zachowuje się trochę niewłaściwie.
wiki patrzyłaś na edita napisał że wraca na 1,7,10 ... jak ma być Co do koraksa jestem 100% za dq a co z Kasstim bo on nie może wbić a ostatni post na forum jest z ok 20 a na serwie nie ma go już z 15 dni ...
_________________ ~Nie ważne ile razy będę cie solił i tak będziesz popieprzony...
Wszystkie moje teksty i obrazki są sponsorowane przez firmę
Nick Steam:Szix♥
Razor'ek [Usunięty]
Wysłany: 30 Wrzesień 2014
Dziekuje bardzo :) I tak vipa zakupie na dq koraksa ;3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum