Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 8 Wrzesień 2014 |
Skarga |
| Autor |
Wiadomość |
wiki123
Nah

|
Wysłany: 7 Wrzesień 2014 Skarga
|
|
|
Hej ... chciałabym powiadomić iż niektórzy liderzy strasznie zaniedbują swoje obowiązki. Głównie chodzi mi o MrKanapke i Koraksa. Kanapka-wejdzie od czasu do czas na grę, ale oczywiście walk nie zrobi ... Koraks-wchodzi na grę jak mu się zachce, a raczej rzadko się go widuje. Rozumiem, że lider to nie maszyna to walk itp., ale przecież jakieś obowiązki ma i musi się z nich wywiązywać. Dlatego proszę o upomnienia dla nich lub o degradację z owej rangi.
A teraz tak z innej beczki. Akutalnie są 3 wole miejsca na liderów sal, i z tego co widzę rekrutacja jest tylko na typ psychic, a czy nie można byłoby otworzyć też na fire i electric? Po co to przedłużać ... zanim otworzycie rekrutację i rozegracie walki o lidera (na których i tak zazwyczaj nie ma połowy osób) to troszkę minie, a gracze chcą jak najszybciej zdobyć odznaki tych typów, więc proponuję otworzyć rekrutację (na salę electric i fire) i jak najszybciej zrekrutować nowych liderów. To tyle, dzięki. |
|
|
|
 |
MrKanapka24

|
Wysłany: 7 Wrzesień 2014
|
|
|
| wiki ja jak wchodzę na server, to walki robię. Głównie dla tego wchodzę na server, bo z powodu szkoły nie mam za dużo czas na grę tak dla siebie. |
_________________ Czasem się zdarzy wybrać złą drogę
I wtedy raczej już nikt nie pomoże
I nie ma wyjścia wtedy tylko spadasz
Naucz się upadać by się nie poskładać |
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
Wysłany: 7 Wrzesień 2014
|
|
|
| Po zakończeniu sprawy lidera psychic zacznie się sprawa lidera fire. Zrobione jest to aby ci którzy odpadną z turnieju mogli się zapisać na inną sale. |
|
 |
Krelon
Alpha Luxray

|
Wysłany: 8 Wrzesień 2014
|
|
|
Nie ma co sie spieszyc, odznaki ktore maja niektorzy gracze (wszystkie) miały byc wykorzystane do e4. Ten projekt na razie stoi w miejscu wiec nie ma pospiechu.
Troszke cierpliwości nie zaszkodzi ;) |
_________________ Siła co zamienia w lód. Jest we mnie, jestem nią.
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|