Zamknięty przez: cichy 30 Sierpień 2014 |
Oszukany przez lidera sali |
| Autor |
Wiadomość |
oliwier004
|
Wysłany: 28 Sierpień 2014 Oszukany przez lidera sali
|
|
|
Zostałem oszukany przez lidera sali: Kassti
Wygrałem z nim walke ale nie dał mi odznaki ponieważ używałem 1 ataku a o to ss
imgur.com/5ZSvIJa |
|
|
|
 |
Krukx12
Były Lider.

|
Wysłany: 28 Sierpień 2014
|
|
|
| Widać tylko, że Kassti nie chce dać ci odznaki.Równie dobrze mogło być tak, że przegrałeś poprosiłeś o odznake kassti się nie zgodził a ty zrobiłeś SS. |
_________________ ..Bo człowiek zapomina, że pieniądze to tylko waluta... ~ Kruk. |
|
|
|
 |
Razor'ek [Usunięty]
|
Wysłany: 28 Sierpień 2014
|
|
|
| Krukx12 napisał/a: | | Widać tylko, że Kassti nie chce dać ci odznaki.Równie dobrze mogło być tak, że przegrałeś poprosiłeś o odznake kassti się nie zgodził a ty zrobiłeś SS. |
Jak tu, chociaz kassti tez mi sie upieral ze nie da mi odznaki a proponowalem zwykle spalenie jej. |
|
|
|
 |
oliwier004
|
Wysłany: 29 Sierpień 2014
|
|
|
Wygrałem z nim i po lewej stronie widać że nie leczyłem poka bo byłem na chwile afk.
Mojemu koledze też nie chciał dać ale wkońcu mu dał i napisał ktoś że ''pewnie dla kolegi odznaka''
Po prostu kassti nie umie przegrywać. |
|
|
|
 |
Kiririn
Baaaka

|
|
|
|
| Nie macie żadnych dowodów na poparcie waszych teorii. Jest tylko napisane że ci nie da ale nie ma napisane dlaczego tak postąpił. |
|
 |
Hyo
Wrzód

|
|
|
|
| Kiri, byłem przy tym i Kassti dokładnie mówił że cośtam cośtam bla bla bla już nie pamiętam. Ale widziałem jak nie chcial mu dać odznaki |
|
|
|
 |
Broncio1995
BroncioMen
|
Wysłany: 30 Sierpień 2014
|
|
|
| Oliwier raczej wątpie że wygrałeś z Kasstim z takimi cienkimi pokami:) Bez urazy |
|
|
|
 |
cichy

|
Wysłany: 30 Sierpień 2014
|
|
|
| Jeżeli użyłeś ataku Punishment lub Substitute, Kassti miał prawo, a nawet nie powinien dać Ci odznaki :) |
|
|
|
 |
|
|