Witaj na www.PokeCraft.pl/forum
|
Zamknięty przez: admin 20 Sierpień 2014 |
Strata cennych itemów |
| Autor |
Wiadomość |
adiii132
Adiii

|
Wysłany: 17 Sierpień 2014 Strata cennych itemów
|
|
|
Dzisiaj po aktualizacji zniknely mi: Zestaw tmów fire, Zestaw tmów grass oraz tm solarbeam,a także power lens, power bracer, power weigh, power anklet , macho brace, choice scarf oraz choice band. Prosiłbym o odpowiedz admina
Edit: Nie mam ss ale admini mogą sprawdzić czy kupiłem te tmy prosiłbym chociaż o zwrot tych tmow
EDIt 2: Mogę podać kod zakupu pkt. ale to raczej na priv w pokecrafcie
Tu jest kod 400 pkt. za które kupiłem: zestaw tmów fire, zestaw tmów grass oraz tm solarbeam.
Kod - VQYTJSG1 |
| Ostatnio zmieniony przez adiii132 17 Sierpień 2014, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
JuMpEr

|
Wysłany: 17 Sierpień 2014
|
|
|
A ja za to straciłęm : 4x 64ultra booli , 2x 64great booli i to wszystko wiem że mało ale bardzo długo sie harowałem na tym
Edit: nie mam ss ale niech admin sprawdzi ;) |
|
|
|
 |
Slavica2341
Psychiczny Opiekun

|
Wysłany: 18 Sierpień 2014
|
|
|
e) Administracja nie ponosi odpowiedzialności za zaginione przedmioty. Zwroty przedmiotów odbywają się w szczególnych (wyjątkowych przypadkach) po okazaniu dowodów ich posiadania lub nabycia w SMS SHOP.
Adii dostaniesz wszystko z sms shopu reszty nie odzyskasz |
|
|
|
 |
adiii132
Adiii

|
Wysłany: 18 Sierpień 2014
|
|
|
| Najbardziej zależało mi na tmach :D huh |
|
|
|
 |
admin
Administrator
|
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|