Proszę administrację o nie aktualizowanie Pixelmona na 4.0 do czasu aż zostanie naprawiony straszny błąd a mianowicie chodzi o PC.
Grałem na singlu (na teście 1.7.2) i gdy złapałem kilka poków to poszedłem do PokeCentrum aby je wyjąć z PC i co nie ma ich! Jak wkładałem poka do PC to znikał więc obawiam się aby graczom nie znikły poki z PC (z tego co wiem to ma być naprawione w następnej wersji 4.3). Dlatego proszę o nie aktualizowanie Pokecrafta do czasu naprawienia tego błędu.
Ktoś na pewno sprawdzi czy ten bug jest na ogólnej wersji czy tylko ci się zbugowało :) ja bym chętnie sprawdził no ale niestety nie działa mi sp (jednoosobowy) więc tego buga nie sprawdzę :d więc pewnie zajmie się tym administracja :d
_________________ Lubię żelki bez żelek ale żelki z żelkami uwielbiam jeść z posypką żelkową bez żelek xD
dzięki, to nie jedyny błąd w nowej wersji, który już poprawiliśmy. Pracujemy wytrwale i jest bardzo dużo poprawek. Aktualizacja nas nie minie, ale będzie to na już na wersji bez rażących błędów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum